No SSO cookie

Mo

Tu

We

Th

Fr

Sa

Su

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
 
 
 

Rezultate gasite dupa acest cuvant cheie : beta vulgaris



Sfecla rosie

Sfecla rosie se cultiva pentru radacinile ingrosate, care sunt foarte bune consumate proaspete, dar si conservate. Partea comestibila are o valoare alimentara ridicata, data de continutul ridicat in hidrati de carbon, substante proteice, saruri minerale de fosfor, potasiu, vitaminele A, B, C. Detalii »

Sfecla rosie

Sfecla de zahar

Sfecla de zahar este o planta din familia Chenopodiaceae. Este originara din bazinul mariii Mediteraneene de unde s-a raspandit  in Imperiul Babilonian si China. Se foloseste la prepararea unor retete culinare, retete medicinale si la extragerea zaharului. Detalii »

Sfecla de zahar