No SSO cookie

Mo

Tu

We

Th

Fr

Sa

Su

 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
 
 
 

Rezultate gasite dupa acest cuvant cheie : camelliaCamelia sinensis - Planta de ceai

Ceaiul este o bautura populara in multe tari, unii preferandu-l fierbinte, iar altii rece. Acesta este obtinut din frunzele de arbusti de ceai negru, Camellia sinensis. Si dumneavoastra puteti creste acesta arbust, insa veti avea nevoie de multa rabdare, deoarece are nevoie de 3 ani pentru a inflori. Detalii »

Camelia sinensis - Planta de ceai

Cameliile

Cameliile afiseaza o abundenta de flori mari si frumoase care cuprind o paleta de culori incantatoare de la rosu aprins la alb glaciar. Detalii »

Cameliile

Cum se tunde Camellia

Camelia a devenit destul de intalnita in gradini. Multi cultivatori insa, se intreaba daca camellia sp. ar trebui sau nu tunsa. Nu este obligatoriu, totusi, camelia se tunde pentru a obtine o planta sanatoasa, deasa cu multe flori. Detalii »

Cum se tunde Camellia

Camellia

Iarna tarziu si primavara devreme, frumoasele flori ale cameliilor sunt un semnal ca se apropie vremea mai calda. Aceste populare plante sempervirescente sunt cultivate pentru florile lor atractive, asemanatoare trandafirilor, si pentru frumoasele frunze verzi lucioase. Detalii »

Camellia

Camellia Japonica

Camelia poartă numele iezuitului austriac Georg Kamel care a vizitat China şi Japonia. El a remarcat frumuseţea arbuştilor plini de flori de la poalele pădurilor montane. Este originară din Japonia, China, Coreea. În Europa a fost adusă în secolul XVIII. Aici se cultivă în special în seră pentru obţinerea de plante destinate ornamentării interioarelor, teraselor, balcoanelor. Camellia poate fi întâlnită şi în grădinile din ţările europene dar numai în regiunile cu ierni blânde (Belgia, Olanda, Anglia, Franţa) Detalii »

Camellia Japonica