No SSO cookie

Mo

Tu

We

Th

Fr

Sa

Su

 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Rezultate gasite dupa acest cuvant cheie : ciuperci



Minestrone de ciuperci si branza feta

Minestrone de ciuperci este un soi de ciorba originala din Italia bazata pe legume iar uneori se adauga paste sau orez. Aceasta reteta se poate prepara in 15 minute.  Detalii »

Minestrone de ciuperci si branza feta

Varza de Bruxelles (II)

Varza de Bruxelles este o leguma de iarna, infloreste pe vreme rece si in conditii de inghet usor. Plantele bine crescute ajung la 90 cm inaltime. Seamana cu varza comuna numai ca este foarte mica in jur de 5-6 cm in diametru. Detalii »

Varza de Bruxelles (II)

Stroganoff de ciuperci

Iti era dor de bucataria italiana? Iata o reteta care sa iti aduca aminte de savoarea pastelor! Intr-un timp scurt vei putea prepara ceva delicios care va fi pe placul intregii familii. Detalii »

Stroganoff de ciuperci

Ciupercile - Totuşi, care sunt otrăvitoare?

Are o mare importanţă în alimentaţia omului, atât în situaţii deosebite cât şi în condiţiile de viaţă obişnuite. Dintre ciupercile mari, sunt mai numeroase ciupercile comestibile decât cele otrăvitoare al căror număr este în general restrâns. Ciupercile conţin: apă în proporţie de 82-92%, substanţe minerale, substanţe organice, acizi organici. Ciupercile consituie un aliment complet cu o valoare nutritivă redusă, la care se mai adaugă şi aroma lor care le conferă calităţi apetisante apreciabile. Detalii »

Ciupercile - Totuşi, care sunt otrăvitoare?