Portaltoiul la mar din ce pom trebui sa fie?
Marul cultivat face parte din genul Malus. Portaltoii folositi fac parte din aces gen. Altoirea se face de obicei pe mar salbatic sau paduret (pentru amatori).
Citeste tot raspunsul »Portaltoiul la mar din ce pom trebui sa fie?
Marul cultivat face parte din genul Malus. Portaltoii folositi fac parte din aces gen. Altoirea se face de obicei pe mar salbatic sau paduret (pentru amatori).
Citeste tot raspunsul »Minestrone de ciuperci este un soi de ciorba originala din Italia bazata pe legume iar uneori se adauga paste sau orez. Aceasta reteta se poate prepara in 15 minute. Detalii »
Varza de Bruxelles este o leguma de iarna, infloreste pe vreme rece si in conditii de inghet usor. Plantele bine crescute ajung la 90 cm inaltime. Seamana cu varza comuna numai ca este foarte mica in jur de 5-6 cm in diametru. Detalii »
Iti era dor de bucataria italiana? Iata o reteta care sa iti aduca aminte de savoarea pastelor! Intr-un timp scurt vei putea prepara ceva delicios care va fi pe placul intregii familii. Detalii »
Are o mare importanţă în alimentaţia omului, atât în situaţii deosebite cât şi în condiţiile de viaţă obişnuite. Dintre ciupercile mari, sunt mai numeroase ciupercile comestibile decât cele otrăvitoare al căror număr este în general restrâns. Ciupercile conţin: apă în proporţie de 82-92%, substanţe minerale, substanţe organice, acizi organici. Ciupercile consituie un aliment complet cu o valoare nutritivă redusă, la care se mai adaugă şi aroma lor care le conferă calităţi apetisante apreciabile. Detalii »