No SSO cookie

Mo

Tu

We

Th

Fr

Sa

Su

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
 
 
 

Rezultate gasite dupa acest cuvant cheie : compost



Compostul: aurul maro din gradina

Pamantul din gradina, solul fertil in care au loc procese fizice, chimice si biologice, are o compozitie destul de complexa. Plantele absorb din el substante nutritive, care ajuta la crestera si la dezvoltarea roadelor, semintelor si fructelor. Cateodata insa pamantul trebuie ajutat. Asa ca azi vorbim despre compost! Detalii »

Compostul: aurul maro din gradina

Tipuri de ingrasamant organic

E timpul sa ne imprietenim cu ingrasamintele organice, incepand de la gunoiul de grajd, pana la compostul natural. Vorbim despre gunoiul de grajd, ingrasamantul verde, cel pe baza fecalelor de pasare si altele cu ajutorul carora plantele favorite vor creste mai siguri si mai usor. Detalii »

Tipuri de ingrasamant organic

Compost facut in casa

Compostul este un ingrasamant organic format din deseuri alimentare, nutreturi alterate, diferite resturi vegetale sau animale supune unui proces de fermentare lenta. Compostul este baza gradinaritului fiind folosit atat la intemeierea plantatiei cat si la dezvoltarea optima a plantelor. Detalii »

Compost facut in casa

Uneltele de baza pentru gradinarit

În momentul în care ne apucăm de grădinărit, suntem tentaţi să cumpăram tot ce vedem prin magazinele de specialitate. Totuşi, nu cheltuiţi inutil! Vom prezenta în continuare uneltele de bază care trebuie avute la îndemână când vă apucaţi de grădinărit. Pe lângă cele mai importante, prezentate mai jos, mai avem şi alte unelte auxiliare: ghivece, aracii şi legăturile lor, diferite suporturi pentru plante, coşuri, saci, răsadniţe, etichete, saci, sita, mănuşi. Detalii »

Uneltele de baza pentru gradinarit

Sfaturi pentru creşterea unei grădini de legume organice

Bucură-te de legumele proaspete, sănătoase şi mai ales organice produse de grădina ta. Întâi şi întâi asigură-te că ai cele mai bune condiţii de creştere pentru plante. Pentru majoritatea legumelor aceasta înseamnă mult soare (cel puţin 6 ore de soare direct pe zi). Dacă aveţi un sol slab, suplimentaţi cu ingrăşământ organic (compost) Detalii »

Sfaturi pentru creşterea unei grădini de legume organice