No SSO cookie

Mo

Tu

We

Th

Fr

Sa

Su

 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 

Rezultate gasite dupa acest cuvant cheie : conservarea legumelor



Cum sa decojesti rosiile?

In unele cazuri, retetele culinare necesita descojirea si scoaterea semintelor rosiilor. Dar cum sa facem acest lucru? Urmeaza acesti pasi simpli care te vor ajuta sa pregatesti cum trebuie rosiile. Detalii »

Cum sa decojesti rosiile?

Rosiile - despre recoltare si depozitare

Putine placeri in viata se compara cu gustul unei rosii proaspat culese din gradina. Daca te-ai lasat dus de val si ai plantat mai mult decat poti manca, iata o veste buna: daca le culegi atunci cand sunt coapte la maxim, rosiile isi pastreaza gustul si proprietatile nutritive mai mult decat aproape orice leguma. Detalii »

Rosiile - despre recoltare si depozitare

Conserve de mazare si fasole

Mazarea si fasolea sunt hranitoare consumate atat in stare proaspata cat si sub forma de conserve. In continuare vom prezenta cateva retete ce permit utilizarea acestor legume si in timpul iernii. Detalii »

Conserve de mazare si fasole

Recoltarea, condiţionarea, păstrarea şi valorificarea legumelor

Recoltarea legumelor reprezintă momentul de întrerupere a proceselor dintre plantă şi partea comestibilă, finalizând parţial sau total activitatea din acest sector. Procesul de recoltare influenţează asupra calităţii produselor prin momentul şi modul de executare a acesteia. Detalii »

Recoltarea, condiţionarea, păstrarea şi valorificarea legumelor