No SSO cookie

Mo

Tu

We

Th

Fr

Sa

Su

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
 
 
 

Rezultate gasite dupa acest cuvant cheie : cum sa fertilizam solul



Compostul: aurul maro din gradina

Pamantul din gradina, solul fertil in care au loc procese fizice, chimice si biologice, are o compozitie destul de complexa. Plantele absorb din el substante nutritive, care ajuta la crestera si la dezvoltarea roadelor, semintelor si fructelor. Cateodata insa pamantul trebuie ajutat. Asa ca azi vorbim despre compost! Detalii »

Compostul: aurul maro din gradina

Compost facut in casa

Compostul este un ingrasamant organic format din deseuri alimentare, nutreturi alterate, diferite resturi vegetale sau animale supune unui proces de fermentare lenta. Compostul este baza gradinaritului fiind folosit atat la intemeierea plantatiei cat si la dezvoltarea optima a plantelor. Detalii »

Compost facut in casa

Secretele ierbii verzi: fertilizantii

Pentru a avea o gradina bine intretinuta, aspectuoasa asa cum ne dorim, nu este suficient sa tundem, in mod regulat tufele, sa le stropim; pentru o dezvoltare intensiva a plantelor, trebuie sa completam, cat mai regulat, substantele nutritive care s-au consumat. Detalii »

Secretele ierbii verzi: fertilizantii

6 Reguli de bază în fertilizarea plantelor

Plantele de apartament dispun de spaţii limitate din care îşi procură hrana. De aceea se impune în primul rând utilizarea la plantare şi transplantare a unui pământ suficient de bogat în elemente nutritive şi în al doilea rând fertilizarea, periodic, pe parcursul creşterii şi înfloririi plantei. Aportul regulat de îngrăşăminte este recomandat, mai ales, în perioada de creştere activă a plantei, aceasta însemnând din martie până în septembrie. Detalii »

6 Reguli de bază în fertilizarea plantelor