No SSO cookie

Mo

Tu

We

Th

Fr

Sa

Su

 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 
 
 

Rezultate gasite dupa acest cuvant cheie :Garoafe - crestere si ingrijire

Garoafele de vara sau "chabaud" poarta numele farmacistului Chabaud din Toulon caruia i se datoreaza inceputurile cultivarii ei. Garoafa este originara din Europa de Sud si Africa de Nord. Detalii »

Garoafe - crestere si ingrijire

Nemtisorul

Familie ranunculaceae din care face parte si nemtisorul cuprinde plante inalte si aspectuoase, atat anuale cat si perene. Delphinium este originar din Europa unde creste salbatic in luminisurile padurilor. Spicele (inflorescente de tip racem) superbe se prezinta in tonuri de albastru asemanatoare bijuteriilor, lavanda si alb stralucitor de diamant, unele cu pete centrale intunecate. Detalii »

Nemtisorul

Ardeii - crestere si cultivare

Ardeii au fost intotdeauna una din cele mai populare legume cultivate in gradini. Ardeii precum si multele varietati sunt originari din America Centrala si de Nord. Detalii »

Ardeii - crestere si cultivare

Concurs Infogradina - castiga produse din ardei iute

Infogradina.ro si foarteiute.ro te invita la concursul: Cel mai iute ardei din Romania. Avem pentru tine 5 premii extrem de iuti.e Detalii »

Concurs Infogradina - castiga produse din ardei iute

Nalba de gradina

Nalbele de gradina sunt usor de cultivat si vor inflori in primul an, daca le plantezi devreme in interiorul serei. Vei iubi extravaganta florilor inalte si aspectuoase cu o larga paleta de culori ca alb, galben, purpuriu, roz, si rosu. Detalii »

Nalba de gradina

Digitalis purpurea - degetelul rosu

Degetelul are spicuri de clopotei pistruiati, care impodobesc tulpinile plantelor, oferind o imagine plina de gratie si farmec intr-o gradina partial umbrita. Degetelul se simt bine in gradinile cu copaci sau in cele cu plante native, dar arata bine si in partea din spate a gradinii. Detalii »

Digitalis purpurea - degetelul rosu

Florile de nu-ma-uita

Pentru o gradina racoroasa, floarea de nu-ma-uita nu poate fi ignorata. Are flori micute albastre, frunze si tulpini paroase. Culoarea florilor se inchide pe masura ce varsta lor inainteaza. Inaltimea tufelor este de 10-50 cm. Detalii »

Florile de nu-ma-uita

Halloween

Halloween este o sarbatoare de origine celtica care se sarbatoreste in fiecare an in data de 31 noiembrie. La baza acestei sarbatorii stau festivalul celtic Samhain si sarbatoarea crestina "Ziua tuturor sfintilor". Detalii »

Halloween

Irisii - ingrijire si cultivare

Cu sutele de soiuri cu flori de diferite culori si combinatii de culori, irisii sunt plante perene cunoscute si usor de cultivat. Soiurile inalte, care sunt mai des cultivate, au un aspect minunat plantate in spatele stratului de flori sau ca flori de vaza. Irisii se raspandesc rapid si pot invada teritoriul altor flori. Detalii »

Irisii - ingrijire si cultivare

Barba imparatului - Lychnis chalcedonica

Barba imparatului, este o floare rosie atractiva, cu un aspect vioi. Aceste flori suporta uscaciunea si sunt usor de cultivat. Barba imparatului este perfecta pentru a ilumina gradina de flori. Florile vor atrage fluturi in lunile de vara. Detalii »

Barba imparatului - Lychnis chalcedonica