No SSO cookie

Mo

Tu

We

Th

Fr

Sa

Su

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
 
 
 

Rezultate gasite dupa acest cuvant cheie :Floarea copilariei mele - Gura-Leului

Acum multi ani, cand inca nu stiam ce inseamna sa-ti placa ceva cu adevarat, si cand preferintele mele erau influentate de cele ale parintilor si ale bunicii, toate florile erau la fel pentru mine. Detalii »

Floarea copilariei mele - Gura-Leului

Salvia (Salvia officinalis)

Salvia, originara din bazinul mediteraneean este un arbust lemnos aromatic. Frunzele sale mici sunt groase si pufoase. Negustorii germani de vin obisnuiau sa adauge extract de salvie la vinurile de Rin pentru a le imbogati aroma, iar uleiul esential este folosit in industra vinurilor. Detalii »

Salvia (Salvia officinalis)

Amenajare gradina de trandafiri

Una din cele mai frumoase gradini este cea formata din trandafiri. In acest articol am publicat o schita si o macheta pentru amenajarea facila a gradinii. Am inclus o lista de trandafiri si cateva sfaturi de ingrijire. Spor la lucru! Detalii »

Amenajare gradina de trandafiri

Menta (Mentha piperita)

Menta pe care o cunoastem azi este o planta perena cultivata, fiind o incrucisare intre menta de gradina si menta salbatica. Are tulpini angulare, violacee su stacojiii, iar frunzele ei aromate au forma ovala si varfuri ascutite. Planta poarta manunchiuri stacojii de flori la sfarsitul verii.  Se cultive intr-un sol bogat si umed. Ii plac solurile insorite sau usor umbrite. Detalii »

Menta (Mentha piperita)

Ginseng (Panax ginseng)

Ginsengul este utilizat de cel putin 2000 de ani in medicina traditionala chineza si coreeana in prezent fiind prezent in farmacopeile de pe intregul glob. Cuvantul “ginseng” inseamna “in forma de om” in limba chineza, nume dat datorita radacine in forma humanoida a ginsengului.  Panax vine de la grecescul “panakos” sau “panacea” si sugereaza capacitatea ginsengului coreean de a vindeca orice boala. Detalii »

Ginseng (Panax ginseng)

Mobilier de gradina - Colectia Haskell

Colectia Haskell prezinta o linie noua de mobilier modern, eco-sensibil si durabil dedicat gradinilor si teraselor. Cu o bogata experienta in prelucrarea otelului, creatorii au avut in minte o colectie sofisticata dar placuta. Mobila este potrivita pentru decorarea gradinilor urbane, restaurantelor, hotelurilor si chiar si gradinilor rustice. Detalii »

Mobilier de gradina - Colectia Haskell

Ghivece ciudate pentru flori

Ghivecele pentru flori sunt obiecte decorative ce nu solicita foarte multa gandire la cumparare. Totusi ghivecele pot fi un mijloc minunat de a decora casa intr-un stil unic. Am ales 10 dintre cele mai ciudate si interesante ghivece decorative. Ce parere ai? Detalii »

Ghivece ciudate pentru flori

Mobilier de gradina Corradi

Acum ca vara isi intra in gratii este cazul sa ne gandim la mobilierul pentru gradina si spatiile exterioare. Astazi prezentam o parte din oferta Grupului Corradi de mobilier pentru gradina pentru anul 2011. Detalii »

Mobilier de gradina Corradi

Pinul

Pinul este un arbore originar din regiunile muntoase ale Europei si Asiei nordice si vestice. In Scotia, pinul era folosit in ritualuri religioare pentur a marca mormintele capeteniilor si razboinicilor. Druizii obisnuiau sa ridice ruguri mari din lemn de pin in timpul solstitiului de iarna, pentru a sarbatori trecerea anotimpurilor si intoarcerea soarelui. Detalii »

Pinul

Rezultatele expozitiei anuale a designerilor floristi

Sub Inaltul Patronaj al Majestatii Sale Regina ANA a Romaniei, Carol Parc Hotel si Cupcake PR&Events au organizat in perioada 20-22 mai Expozitia Anuala a Designerilor Floristi „BEST FLOWER 2011” . Cea de a treia editie a adus in Palatul Suter, splendide lucrari de design floral, un juriu de personalitati publice marcante, un oaspete international pe masura (PER BENJAMIN, celebrul Master-florist Suedez) si, intr-o scurta dar onoranta vizita de duminica dupa-amiaza, pe Alteta Sa Regala Principesa Margareta a Romaniei Detalii »

Rezultatele expozitiei anuale a designerilor floristi