No SSO cookie

Mo

Tu

We

Th

Fr

Sa

Su

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
 
 
 

Rezultate gasite dupa acest cuvant cheie :Delta Dunarii

Delta Dunarii este cel mai tanar pamant romanesc.  Impreuna cu complexul lagunar Razelm-Sinoe, ocupa o suprafata de 5050 km2 din care 4340 km2 pe teritoriul tarii noastre. Din 1991 Delta a intrat in patrimoniul mondial UNESCO si este clasificata ca rezervatie a biosferei la nivel national in Romania si parc national in taxonomia internationala IUCN. Detalii »

Delta Dunarii

Sunatoare

Sunatoarea, pe numele ei de Hypericum perforatum Clusiaceae era folosita de vechii greci pentru alungarea spiritelor rele. Planta creste in salbaticie in intreaga Europa, mai ales in paduri, pasuni si la marginea drumurilor. Florile colorate stralucitor se deschid din iunie pana in septembrie. Sunatoarea este folosita ca remediu pentru afectiuni nervoase de mai bine de 2000 de ani. Detalii »

Sunatoare

Despre utilizarile medicinale ale socului

Originar din Europa si America de Nord, arborele de soc cu frunze cazatoare poate atinge inaltimi de 10 m. Manunchiurile mari si plate de flori crem apar in mai, degajand un parfum dulce si patrunzator. Ele sunt urmate de fructe mici, negre pline de suc violaceu Detalii »

Despre utilizarile medicinale ale socului

Cacao

Atingand inaltimi de 4-5 m, arborele de cacao isi are originea in America Centrala. Frunzele, fructele si florile lui sunt prezente pe toata durata anului. Florile mici, rosiatice, cresc pe suprafata trunchiului si a ramurilor, iar pastaile cresc direct pe coaja. Ele contin o pulpa alba si 20-40 seminte - boabele de cacao. Detalii »

Cacao

Padurea tropicala

Padurile tropicale sunt printre cele mai vechi si bogate medii naturale ale lumii. Desi acopera numai 6% din suprafata Pamantului, padurile tropicale adapostesc peste jumatate din speciile de plante si animale. Detalii »

Padurea tropicala

Arborele de cafea

Originar din Etiopia, arborele de cafea vesnic verde are frunze lucioase, colorate verde-inchis si poate atinge inaltimi de 10 metri. Florile albe, adunate in manunchiuri, miros delicat a cafea si iasomie. Fructele se numesc cirese, deoarece devin rosii atunci cand se coc. Fiecare "cireasa" contine cate 2 boabe de cafea. Detalii »

Arborele de cafea

Goana dupa desene animate

Fii pregatit de distractie cu desene animate Chuggington. Concursul Goana dupa desene animate le ofera copiilor desene animate simpatice ce ii vor tine cuminti in fata televizorului. Trenuletele dornice de aventura- Wilson, Koko si Brewster invata cum sa devina trenuri de lucru in timp ce au parte de nenumarata patanii amuzante. Detalii »

Goana dupa desene animate

Participa la concurs si castiga un Babydoll Belenos!

Participa la concurs in perioada 25 Martie - 17 Aprilie 2011 si poti castiga un babydoll oferit de 4passion.ro si Mayra! Detalii »

Participa la concurs si castiga un Babydoll Belenos!

Protejarea plantelor cu flori

In prezent exista in lume intre 250.000 si 300.000 de specii de plante cu flori – sau plante vasculare. Sunt excluse din aceste categorii “plantele fara flori”, precum algele marine sau muschii, care nu au flori si se numesc plante nevasculare. Detalii »

Protejarea plantelor cu flori

Cum sa creezi cadouri florale pentru Ziua Florilor

“Splendor - atelier de creaţie florală” organizează sâmbătă, 16 aprilie, a.c., workshop-ul cu tema “Aranjamente Florale de Ziua Florilor”, sub îndrumarea designer-ului floral Raluca Cernăuţan. Detalii »

Cum sa creezi cadouri florale pentru Ziua Florilor