No SSO cookie

Mo

Tu

We

Th

Fr

Sa

Su

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
 
 
 

Rezultate gasite dupa acest cuvant cheie : palaria sarpelui



Ciupercile - Totuşi, care sunt otrăvitoare?

Are o mare importanţă în alimentaţia omului, atât în situaţii deosebite cât şi în condiţiile de viaţă obişnuite. Dintre ciupercile mari, sunt mai numeroase ciupercile comestibile decât cele otrăvitoare al căror număr este în general restrâns. Ciupercile conţin: apă în proporţie de 82-92%, substanţe minerale, substanţe organice, acizi organici. Ciupercile consituie un aliment complet cu o valoare nutritivă redusă, la care se mai adaugă şi aroma lor care le conferă calităţi apetisante apreciabile. Detalii »

Ciupercile - Totuşi, care sunt otrăvitoare?