Portaltoiul la mar din ce pom trebui sa fie?
Marul cultivat face parte din genul Malus. Portaltoii folositi fac parte din aces gen. Altoirea se face de obicei pe mar salbatic sau paduret (pentru amatori).
Citeste tot raspunsul »Portaltoiul la mar din ce pom trebui sa fie?
Marul cultivat face parte din genul Malus. Portaltoii folositi fac parte din aces gen. Altoirea se face de obicei pe mar salbatic sau paduret (pentru amatori).
Citeste tot raspunsul »Poti sa cultivi ierburi culinare in interior si sa adaugi mancarurilor tale gustul lor proaspat, chiar daca iarna sufla zapada pe geamuri. Nici macar nu ai nevoie de lumini speciale - ierburile se descurca foarte bine si daca le pui la o fereastra bine luminata. Iti prezentam ierburile culinare care pot fi cultivate cel mai bine pe pervazul ferestrei si tehnicile ingenioase de care ai nevoie ca sa le pastrezi sanatoase pana cand le vei putea planta din nou afara. Detalii »
Patrunjelul de radacina (Petroselinum crispum; convar.radicosum) face parte din familia Apiaceae si este originar din zona Marii Mediterane. Columella aminteste in scrierile sale despre o varietate de patrunjel cu frunze intregi si una cu frunze crete, iar Palladius arata ca, imediat dupa recoltare, semintele incoltesc greu. Detalii »
Gradinaritul este o activitate minunata pentru copii. Ii scoate in aer liber prin munca aproape de natura si ii invata ciclurile naturii. Cere rabdare si furnizeaza recompense generoase pentru o munca bine facuta. Multe teme distractive pot fi aplicate in gradina unui copil pentru ca acesta sa savureze aceasta activitate. Detalii »
Mararul este o planta ierboasa unica in sensul ca atat frunzele cat si semintele sunt folosite ca si condiment. Este un membru al familiei Umbelliferae, ai carei alti membri sunt chimenul, patrunjelul, anasonul. Detalii »
Telina este cunoscuta pentru puternicul miros aromatic, pe care il da multor feluri de mancare. Este o planta bienala, originara din Europa, fiind cultivata in intreaga lume ca planta de gradina pentru frunze, tulpini, radacina si seminte. Detalii »
Nu stii ce reteta sa mai incerci? Uite una care iti va placea in mod sigur! Se ia traditionalul cartof, se asociaza cu branza si se baga la cuptor. Rezultatul e delicios! Detalii »
Morcovii, ţelina sau pătrunjelul sunt legume care nu trebuie să lipsească din bucătăria vreunei gospodine! În acest articol vei citi despre soiurile populare ale morcovului, pătrunjelului şi ţelinei, despre hibrizii acestor legume şi folosirea acestora. Detalii »
Vrei să dai o aromă deosebită mâncării dar fără a folosi grăsimi, sare, zahăr sau conservanţi? Foloseşte plante şi condimente care schimbă culoarea mâncării, textura, gustul şi îi dau o aromă senzaţională. Detalii »