No SSO cookie

Mo

Tu

We

Th

Fr

Sa

Su

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
 
 
 

Rezultate gasite dupa acest cuvant cheie : plante acvaticeLotus de India

Acest soi de lotus de India este o planta acvatica perena care de obicei creste pana la inaltimea de 90 - 120 cm in apa, la marginile iazurilor si se raspandeste prin intermediul rizomului ingrosat care este fixat in mal. Detalii »

Lotus de India

Plante de acvariu – naturale sau artificiale?

Plantele vii erau la moda in anii 60 cand mi-am cumparat eu primul acvariu. A trecut ceva timp de atunci. Crescatorii de pesti de astazi pot opta pentru niste plante din plastic si matase foarte atragatoare care sunt aproape identice cu cele reale. Deci care este cea mai buna alegere pentru un acvariu – plantele reale sau artificiale? Detalii »

Plante de acvariu – naturale sau artificiale?

Stuful chinezesc (Miscanthus sinensis)

Stuful chinezesc este o planta ornamentala, care creste in sezonul cald si are frunzele extrem de subtiri. Floricele cu nuante rozalii apar sub forma de ciucure, deasupra frunzelor, la sfarsit de vara, transformandu-se treptat intr-o culoare alb-cremoasa spre toamna. Detalii »

Stuful chinezesc (Miscanthus sinensis)

Plante acvatice ce supravietuiesc in umbra

Amenajarea unui iaz in plina umbra este mai dificila decat amenajarea unui iaz in soare. Pastrarea iazului curat de frunze si alte vegetatii pentru a preveni putrezirea si pastrarea apei curate se poate dovedi o provocare. Mai mult, majoritatea plantelor acvatice au nevoie de soare pentru a se simti bine. Totusi, exista cateva specii de plante care tolereaza umbra totala. Detalii »

Plante acvatice ce supravietuiesc in umbra