No SSO cookie

Mo

Tu

We

Th

Fr

Sa

Su

 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 

Rezultate gasite dupa acest cuvant cheie : plante comestibileLupin - crestere si ingrijire

Membre ale familiei mazarei, Lupinus (cafelutele) sunt flori minunate, cu spice foarte mari, vizibile, formate din floricele iesite din comun, asemanatoare cu cele ale mazarei, care se formeaza pe tulpini lungi si robuste. Culorile in care sunt disponibile includ alb, rosu, roz, albastru, galben, liliachiu, violet, si caisa, plantele avand frunze palmate albastru –verzui. In mod obisnuit, infloresc in iunie-iulie.  Detalii »

Lupin - crestere si ingrijire

Amarant - florile uscate perfecte

Amarant sunt plante anuale cu flori din familia Amaranthaceae. Florile amarant isi pastreaza culoarea si dupa ce sunt uscate, de aceea sunt perfecte pentru aranjamentele din flori uscate. Detalii »

Amarant - florile uscate perfecte

Iarba grasa

Iarba grasa este o planta anuala care creste incet cu o raspandire de pana la 60 cm, cu frunze verzi, ovale si groase lungi de la 1,5 la 7,5 cm si tulpini groase, carnoase si roscate. Iarba grasa are flori galbene, neaspectuoase. Detalii »

Iarba grasa

Rubarba

Rubarba este o leguma ornamentala preparata si consumata indeosebi ca fruct, fiind cultivata pentru frunzele sale fibroase. Rubarba este originara din zona Asiei iar la noi a inceput sa fie cultivata din sec. XVIII-lea. Din petiolurile de rubarba se prepara in special deserturi. Detalii »

Rubarba