No SSO cookie

Mo

Tu

We

Th

Fr

Sa

Su

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 

Rezultate gasite dupa acest cuvant cheie : sfecla



Sfecla rosie

Sfecla rosie se cultiva pentru radacinile ingrosate, care sunt foarte bune consumate proaspete, dar si conservate. Partea comestibila are o valoare alimentara ridicata, data de continutul ridicat in hidrati de carbon, substante proteice, saruri minerale de fosfor, potasiu, vitaminele A, B, C. Detalii »

Sfecla rosie

Sfecla de zahar

Sfecla de zahar este o planta din familia Chenopodiaceae. Este originara din bazinul mariii Mediteraneene de unde s-a raspandit  in Imperiul Babilonian si China. Se foloseste la prepararea unor retete culinare, retete medicinale si la extragerea zaharului. Detalii »

Sfecla de zahar

Despre varza

Varza este una dintre cele mai vechi legume consumate de catre om. Originara din bazinul marii mediterane, era pentru alchimisti materia prima a alimentelor. Cato cel Batran a laudat virtutile varzei spunand ca "varza intrece orice alta leguma" Detalii »

Despre varza

Primavara timpurie in gradina

Va prezentam cateva idei practice pentru cresterea mai rapida a plantelor din gradina odata cu venirea primaverii. Cu ajutorul lor puteti avea recolte mult mai sanatoase si mai timpurii. Detalii »

Primavara timpurie in gradina