No SSO cookie

Mo

Tu

We

Th

Fr

Sa

Su

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
 
 
 

Rezultate gasite dupa acest cuvant cheie : tomate



Soiuri de legume romanesti oferite de SCDL Buzau

Statiunea Experimentala Buzau, infiintata in 1957 functioneaza de 54  in interesul cultivatorilor de legume avand scopul de a promova legumicultura moderna in perimetrul traditional al zonei Buzau. Iata in continuare legumele oferite de SCDL Buzau pentru anul 2011. Detalii »

Soiuri de legume romanesti oferite de SCDL Buzau

Cultiva si mananca rosii (I)

Multi oameni au crescut cu rosii rotunde de culoare rosie dar, acum ca le cultivi singur, nu exista nici un motiv sa te limitezi la atat. Joaca-te cu forma lor atat cat poti insa nu uita sa-ti pastrezi si cateva traditionale de rezerva. Detalii »

Cultiva si mananca rosii (I)

Cultiva si mananca rosii (II)

Pornind de la traditionala rosie poti sa prepari o multime de gustari delicioase si usor preparat. De la tomate cherry deshidratate, pana la celebra salsa nimic nu-ti sta in cale in realizarea unui pranz delicios. Detalii »

Cultiva si mananca rosii (II)

Sfaturi pentru un gradinar incepator

Cauti o modalitate de a introduce culoare si viata in noua ta casa? Ca incepator vei considera ca este mai indicat ca un peisagist experimentat sa iti lucreze gradina. Ei, nu-i chiar asa. Gradinaritul e pentru oricine. Se cere doar putina hotarare si cateva sfaturi. Detalii »

Sfaturi pentru un gradinar incepator

Bolile Tomatelor

Roşiile sunt cele mai populare legume, cu toate ca sunt printre cele mai atacate de boli, dăunători şi viroze. Netratate insa, aceste boli pot fi fatale pentru plant. Este deosebit de important ca bolile tomatelor sa fie depistate devreme, inainte de a se transmite si celorlalte planturi. In continuare vom prezenta cele mai frecvente 5 boli la tomate, modul de a le detecta precum si tactici de combatere. Detalii »

Bolile Tomatelor

Legumele solano-fructuoase: rosiile, ardeii, vinetele

Legumele din această grupă se cultivă pentru fructele lor, care sunt consumate la diferite faze de maturare, în stare proaspătă sau conservată. Din această grupă fac parte roşiile, ardei, vinetele care au o importanţă deosebită în alimentaţia omului prin conţinutul bogat în vitamine (B, C, Biotină) săruri (Na, Ca, Fe, Mg), acizi organici şi substanţe pectice. Detalii »

Legumele solano-fructuoase: rosiile, ardeii, vinetele