Portaltoiul la mar din ce pom trebui sa fie?
Marul cultivat face parte din genul Malus. Portaltoii folositi fac parte din aces gen. Altoirea se face de obicei pe mar salbatic sau paduret (pentru amatori).
Citeste tot raspunsul »Portaltoiul la mar din ce pom trebui sa fie?
Marul cultivat face parte din genul Malus. Portaltoii folositi fac parte din aces gen. Altoirea se face de obicei pe mar salbatic sau paduret (pentru amatori).
Citeste tot raspunsul »Rosiile uscate in cuptor se usuca incet timp de 5 ore, iar la final se obtin niste rosii picante, gustoase care au o multime de intrebuintari. Le puteti servi cu paste, drept garnitura pentru felurile principale, sau pentru a prepara sos marinara. Detalii »
Gradinaritul este o activitate minunata pentru copii. Ii scoate in aer liber prin munca aproape de natura si ii invata ciclurile naturii. Cere rabdare si furnizeaza recompense generoase pentru o munca bine facuta. Multe teme distractive pot fi aplicate in gradina unui copil pentru ca acesta sa savureze aceasta activitate. Detalii »
Varza este una dintre cele mai vechi legume consumate de catre om. Originara din bazinul marii mediterane, era pentru alchimisti materia prima a alimentelor. Cato cel Batran a laudat virtutile varzei spunand ca "varza intrece orice alta leguma" Detalii »
Usturoiul este utilizat atat in scopuri medicinale cat si culinare. Aceasta minunata planta contine multe substante fito-nutritive care ajuta sanatatea, in special la combaterea afectiunilor arterelor coronariene si prevenirea infectiilor. Detalii »
Afla cum sa o pregatesti aceasta reteta delicioasa! Intr-un timp scurt vei prepara un masa hranitoare si inedita. Acum cu venirea verii si aparitia caiselor, nu ezita sa le folosesti la o gama variata de mancaruri. Detalii »
Iti era dor de bucataria italiana? Iata o reteta care sa iti aduca aminte de savoarea pastelor! Intr-un timp scurt vei putea prepara ceva delicios care va fi pe placul intregii familii. Detalii »
Nu stii ce reteta sa mai incerci? Uite una care iti va placea in mod sigur! Se ia traditionalul cartof, se asociaza cu branza si se baga la cuptor. Rezultatul e delicios! Detalii »
Pornind de la traditionala rosie poti sa prepari o multime de gustari delicioase si usor preparat. De la tomate cherry deshidratate, pana la celebra salsa nimic nu-ti sta in cale in realizarea unui pranz delicios. Detalii »
Cel tarziu cu doua ore dupa plantarea legumelor solul va fi udat usor cu apa pulverizata in cantitatede cca. 5 l/m2. Cantitatea de apa va fi marita saptamanal, la inceputul verii aceasta cantitate putand ajunge chiar pana la 30 l/m2. Detalii »
Ceapa si usturoiul sunt doua dintre condimentele cele mai importante consumate de oamenii din intreaga lume. Orasul in care locuiesc in prezent este etichetat ca fiind "Capitala cepei din Filipine". Direct raportat la acest aspect, in orasul nostru se desfasoara un festival anual numit " Festivalul Tanduyong ". Detalii »