No SSO cookie

Mo

Tu

We

Th

Fr

Sa

Su

 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
 
 
 

Bucharest Food Festival

: | Primul publicat: 2009-05-15
(0/ 0)
Listeaza articol » Trimite articol »
Bucharest Food Festival
In perioada 21-24 mai 2009 va avea loc cel mai complex eveniment gastronomic din Romania:Bucharest Food Festival organizat de agentia Morevents, aflat la a doua editie. Festivalul va avea loc in data de 21 – 24 mai 2009 in zona comerciala Baneasa.

 

Gazda evenimentului Horia Virlan-emisiunea "Cireasa de pe tort"- va intretine atmosfera, va impartasi din secretele sale si va face concursuri cu publicul.

 

Cea mai mare sarbatoare culinara a Bucurestiului se va desfasura pe o suprafata amenajata de 5 000 de metri patrati, in zona parcarii mall-ului Baneasa.

 

Aici sunt reuniti peste 70 de producatori autohtoni din asociatii precum Piata Taraneasca, Bio Romania, dar si producatori traditionali individuali din apreciate zone in ceea ce priveste mancarea traditionala. Vor fi prezenti si importatori directi ai apreciatelor produse din Sicilia cu uleiuri de masline, sortimente de ton, vinuri apreciate, dulciuri, dar si produse din Franta si alte regiuni ale Italiei.

 

10 restaurante vor pune la dispozitia publicului vizitator peste 90 de feluri de mancare la preturi modice.

 

Spectacolul culinar va fi intregit de demonstratiile maestrilor culinari invitati sa-si dea masura talentului lor.

 

Nu va lipsi o tombola a evenimentului, organizata pe baza biletului de intrare, unde veti avea ocazia sa castigati bilete de avion in Europa la manifestari similare, aparatura electrocasnica, mirodenii , tabere pentru copii, ghiduri si carti de bucate. Partenerii evenimentului sunt Franke, Tefal, Kenwood, Kamis.

 

O echipa de specialisti va pregati cea mai mare fasole cu ciolan afumat putand fi degustata de publicul prezent, sambata 23 mai. Duminica 24 mai, va fi pregatit cel mai mare bors de peste dupa o reteta traditionala, si va putea fi savurat de toti participantii la eveniment.

 

Jurnalul de Bucatarie va organiza o serie de work shop-uri sub titlul "550 de ani de gastronomie pe malurile Dambovitei-de la bulzul lui Bucur, la burger-ul lui Bill"

 

Va invitam sa luati parte la la singurul eveniment plin de savoare si gust bun din Bucuresti!

 

Mai multe informatii pe www.bucharestfoodfestival.ro sau la office@morevents.ro

 

Bucharest Food Festival


Tu ce zici?