No SSO cookie

Mo

Tu

We

Th

Fr

Sa

Su

 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 

Cele mai romantice flori

Ultima modificare: 2011-02-14 | Primul publicat: 2009-02-09
(0/ 0)
Listeaza articol » Trimite articol »
Cele mai romantice flori
Din cele mai vechi timpuri florile au fost simbolul dragostei, dorinţei. Trandafiri roşii sau roz, lalele, crini, garoafe, orhidee sunt florile cel mai des asociate cu romantismul. Cu toate acestea cele mai romantice flori sunt cele care au o semnificaţie specială. Poate e floarea pe care aţi dăruit-o la prima întâlnire,floarea pe care o preferă iubita ta, sau una care o fascinează de fiecare dată. Sa vedem care sunt cele mai romantice flori si semnificatia acestora.

 

5.Garoafele

Simbolizează fascinaţia. Florile sunt feminine şi delicate, colorate în roz, roşu, galben, mov şi verde. Garoafele tăiate rezistă până la trei săptămâni.

 

 

Cele mai romantice flori
garoafe

 

 

4.Crinii

Deoarece simbolizează frumuseţea, crinii sunt mijlocul perfect de a-i spune iubitei cât de frumoasă şi preţioasă este. Au un miros puternic, şi o paletă largă de culori de la alb la roşu închis.

 

 

Cele mai romantice flori
crini

 

 

3.Lalelele

În epoca victoriană lalelele roşii însoţeau declaraţiile de dragoste (fiind un fel de trandafiri roşii de azi), simbolizând iubirea perfectă. Dacă optezi pentru un buchet de lalelele alege culoarea ei preferată: poate fi şi negru. Astfel un buchet de lalele va fi cadoul perfect pentru Valentine's Day.

 

 

Cele mai romantice flori
lalele

 

 

2.Orhideele

Orhideea simbolizează seducţia, rafinamentul, pasiunea aşa ca nu e de mirare că e cel mai uşor mod de a cuceri o femeie. Nu trebuie să fie un buchet. Poate fi şi o floare singură.

 

 

Cele mai romantice flori
orhidee

 

 

1.Trandafirii

Poate părea un clişeu, dar trandafirii roşii sunt în continuare cele mai romantice flori. Cei mai potriviţi pentru Valentine's Day sunt cei roşii ce reprezintă pasiunea şi cei roz ce reprezintă dragostea.

 

Cele mai romantice flori
trandafir

 


Tu ce zici?