Spanacul este considerat destul de viguros, caci rasadurile si plantele tinere sunt destul de reizstente la frig. Semanati spanacul imediat ce pamantul s-a incalzit si a ajuns la o temperatura de 5-10 °C. Daca doriti sa plantati spanac timpuriu puteti alege unul dintre soiurile Butterfly si Lazio. Pentru soiuri tardive recomand Emilia sau Bordeaux.
Ati dorit vreodata sa pregatiti aluat sau v-ati gandit ca ar putea fi distractiv ? Sau ati pregatit plastelina, dar nu a fost la fel ca cea cumparata de la magazine ? Aceasta ‘reteta’ este exact ca cea cumparata de la magazin si este o activitate distractiva pentru copii mai mici.
Ingrediente:
1 ceasca de faina
1 ceasca de apa
1 lingura ulei
1 lingura de pudra de alaun
1/2 ceasca sare
2 lingura vanilie
colorant alimentar
Mod de preparare
Achizitionati toate ingredientele necesare pregatirii aluatului. Pudra de alaun va fi cea mai greu de gasit, dar merita: cautati in sectorul de produse chimice sau telefonati unui depozit de livrari.
Amestecati toate ingredientele uscate intr-o oala. Adaugati ulei si apa la ingredientele uscate si amestecati bine. Preparati la temperatura peste cea medie, amestecand constant, pana cand amestecul atinge consistenta piureului de cartofi.
Luati de pe foc si adaugati vanilie si colorant alimentar. Impartiti in bile. Lucrati la culoare prin framntarea aluatului pana cand colorantul este complet inglobat
Alatura-te comunitatii noastre. INREGISTRAREA e foarte simpla. Trebuie doar sa-ti alegi un nume de utilizator, scrie adresa ta de e- mail, parola preferata si asteapta mailul de confirmare. Odata ce ai confirmat contul, lucrurile devin tot mai simple. Bine ai venit!