No SSO cookie

Mo

Tu

We

Th

Fr

Sa

Su

 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 

Tehnici Feng Shui pentru camera bebelusului

Ultima modificare: 2010-09-20 | Primul publicat: 2010-09-17
(0/ 0)
Listeaza articol » Trimite articol »
Tehnici Feng Shui pentru camera bebelusului
Mihai si Dana s-au bucurat cand bebelusul lor, Emilia, a venit pe lume intr-o dimineata stralucitoare de aprilie. Dana este o adepta fidela a tehnicilor Feng Shui. Atat ea cat si sotul ei sunt extrem de ocupati si au cariere de succes, o casa mare de intretinut si o multime de alte activitati si angajamente.

Dupa patru luni de la nasterea copilului, timp in care au dormit foarte putin pe timpul noptii, Dana a cerut unui specialist sa verifice energia feng shui a casei pentru a vedea daca exista se poate face ceva pentru a ameliora situatia. Copilul dormea superficial si plangea foarte mult, ceea ce a inceput sa afecteze sanatatea ambilor parinti, precum si relatia lor.

Iata ce se petrecea in casa:


• Camera copilului era foarte aglomerata, fiind supraincarcata cu diverse obiecte luminoase colorate, precum si cu aparate electrice. Aceasta a creat o energie Feng Shui foarte activa, puternica si chiar deranjanta.

• Partea cea mai periculoasa era prezenta unor campuri electromagnetice puternice, mult peste nivelul normal, provenind dintr-o varietate de surse: aparatul ce monitoriza inima copilului care era amplasat sub saltea, dispozitivele de monitorizare video, precum si de radiatii foarte puternice din peretele ce despartea camera de biroul de acasa.

 

O planta va va ajuta sa aveti un feng shui pozitiv
O planta va va ajuta sa aveti un feng shui pozitiv

 

• Patutul bebelusului era amplasat paralel pe aceeasi linie cu usa. Chiar daca nu era prea aproape de usa, aceasta pozitie reprezinta oricum un aflux de energie tulburatoare si prea puternica pentru ca un copil mic sa o suporte.

• Dormitorul parintilor era complet ocupat de lucruri pentru copii asa cum era de fapt, fiecare spatiu din casa.

 

Iata ce a facut specialistul:


• A redresat nivelul foarte ridicat al campurilor electromagnetice prin renuntarea la dispozitivele pentru copil (cele mai multe dintre acestea erau rareori utilizate). A rezolvat, de asemenea, proximitatea spatiala nefavorabile dintre doua spatii, biroul de acasa si camera copilului, prin relocarea acesteia din urma la o distanta mai mare de birou.

• Dormitorul parintilor si-a recapatat aspectul original, acum arata ca un dormitor a doi adulti carora le place sa savureze momentele intime, precum si sa se bucure de un somn bun! Aceasta a implicat adunarea tuturor lucrurilor de copii intr-o zona restransa care nu era vizibila si nu dauna ca aspect scopului principal al unui dormitor pentru adulti: sa doarma si sa faca dragoste.

 

2_original
Un pat potrivit va va imbunatati viata

 

• A creat spatii similare, in cea mai mare parte a casei - camera de zi, bucatarie/sufragerie, biroul de acasa, intrarea principala - astfel incat lucrurile de copii erau bine organizate, fara a coplesi spatiul.

Iata rezultatele:


Dupa numai cateva nopti de la implementarea schimbarilor, Dana i-a spus specialistului ca toti membrii familiei dorm acum bine. Mihai se simte mult mai fericit si entuziasmat in ceea ce priveste viitorul lor si Dana si-a schimbat parerea de a nu mai avea niciodata un alt copil!


Tu ce zici?