No SSO cookie

Mo

Tu

We

Th

Fr

Sa

Su

 
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 
 

Tehnici Feng Shui pentru o casa langa calea ferata

Ultima modificare: 2010-09-20 | Primul publicat: 2010-09-17
(0/ 0)
Listeaza articol » Trimite articol »
Tehnici Feng Shui pentru o casa langa calea ferata
In general, daca o casa se afla langa calea ferata, Feng Shui-ul este negativ din cauza miscarii constante, precum si a vibratiilor sonore puternice in momentul trecerii trenurilor. Situatia se poate imbunatati cu cateva trucuri.

Feng Shui-ul unei locuinte este determinat de numerosi factori, atat factori externi cat si interni. Multi maestri afirma ca in cazul in care Feng Shui-ul din afara unei case este extrem de negativ, nu are nici un rost sa il imbunatatesti pe cel din interior.

Acum, ai putea intreba: "Are casa mea un Feng Shui rau, pentru ca este langa calea ferata?" Ei bine, pentru a raspunde la aceasta intrebare, sunt necesare mai multe informatii cum ar fi: cat de aproape este casa de calea ferata, care este pozitionarea exacta a casei in raport cu calea ferata, daca exista arbori maturi sau orice fel de ape in apropiere etc.

 

casa langa calea ferata

 

Ce poti face pentru a imbunatati situatia?


In primul rand, trebuie mentionat ca oricat de puternice sunt tehnicile Feng Shui, acestea nu reprezinta un leac pentru toate problemele. Oricati clopotei, oglinzi, cristale sau statui ale lui Buddha ai folosi, nu te vor ajuta in cazul in care este necesara o actiune mai puternica. Feng Shui inseamna lucrul cu energii subtile si pentru ca acestea  sa aiba efect, adesori trebuie facuta mai intai munca de pregatire.

De exemplu, daca nivelul de zgomot este prea mare, muzica linistitoare isi va face efectul numai in mica masura. Iti recomandam sa iei in calcul mai intai solutii practice pentru a reduce nivelul zgomotului.

 

Recomandari pentru imbunatatirea Feng Shui-ului:


• Izoleaza-ti fonic casa. Cauta modalitati practice pentru a reduce nivelul de zgomot, mai ales daca locuiesti aproape de o cale ferata intens circulata.

• Creeaza o separare vizuala intre casa si de calea ferata. Amenajarea peisagistica a spatiului poate fi foarte potrivita in acest caz; un rand inalt de arbori ornamentali cu coroana deasa nu numai ca va crea izolare vizuala dar, va absorbi  si o parte din zgomot.

• Gaseste moduri de a devia sau disipa energia puternica ce este orientata spre casa ta. Oglinzile Ba-Gua pot functiona bine in acest caz, sau orice alte obiecte similare, pozitionate in gradina sau in ferestrele orientate spre calea ferata.

• Daca ai in apropiere stalpi electrici de inalta tensiune, trebuie sa iei in calcul problema poluarii CEM si sa te gandesti ce masuri poti lua pentru a-ti intari sanatatea.

• Pozitioneaza dormitoarele cat mai departe de calea ferata, in parte cea mai linistita a casei.

• Concentreaza-te pe crearea unui Feng Shui excelent in casa ta pentru a contracara Feng Shui-ul negativ ce vine din exterior.

• In timp, ia in calcul si posibilitatea de a te muta. Concentreaza-te pe beneficiile traiului intr-o casa cu energie feng shui pozitiva, fie ea actuala ta casa sau cea viitoare.


Tu ce zici?