No SSO cookie

Mo

Tu

We

Th

Fr

Sa

Su

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
 
 
 

Tehnici Feng Shui pentru vanzarea unei case

Ultima modificare: 2010-09-20 | Primul publicat: 2010-09-17
(0/ 0)
Listeaza articol » Trimite articol »
Tehnici Feng Shui pentru vanzarea unei case
Ana a apelat la ajutorul unui specialist in Feng Shui pentru a vedea daca poate sa o ajute sa-si vanda casa. Aceasta era pe piata de peste un an si a primit doar doua oferte, care nu s-au materializat.

Pregatiti sa se mute si sa-si construiasca o casa noua, atat ea cat si sotul ei nu puteau intelege de ce dureaza atat de mult sa-si vanda locuinta actuala. Situata intr-un cartier bogat si avand un pret rezonabil, ar fi putut fi vanduta cu mult timp in urma. Ana se simtea frustrata si, desi nu era un mare fan Feng Shui, era dispusa sa incerce orice pentru a putea vinde casa.

 

Iata ce se intampla in casa:


• Ascunsa si nu foarte usor de gasit, casa nu avea numere usor vizibile din strada.

• Usa principala era de fapt un grup de usi de sticla, nefiind clar care dintre ele servea ca usa din fata si se putea deschide complet.

• In centrul casei era pozitionata o masuta de cafea greoaie, din piatra, care nu mai fusese mutata din momentul in care fusese adusa cu multi ani in urma.

• Zona rezervata banilor si bogatiei era decorata cu un obiect de arta foarte scump cu culori intunecoase, sterse reprezentand o femeie trista.

• Existau multe spatii cu un flux de energie fie foarte restrans, fie cu energii care circulau rapid inauntru si afara, fara a aduce vreun beneficiu camerei.

• O ultima constatare, dar la fel de importanta ca si celelalte, era faptul ca fiica adolescenta a Anei era impotriva vanzarii casei declarand cu inversunare ca nu vrea sa se mute in alta parte.

 

1_original
Casa nu trebuie sa fie ascunsa pe o alee laturalnica

 

Iata ce a facut specialistul:

 

• Numerele de casa au fost plasate intr-un mod extrem de vizibil si echilibrat.

• Usa principala a fost accentuata si scoasa in  evidenta prin amplasarea a doua vase mari de lut de fiecare parte a usii. Au fost folosite plantele si culorile specifice conforme cu directia Ba-Gua a usii principale.

• Masa de piatra foarte grea a fost eliminata, permitand astfel ca energiile sa circule liber si sa se regenereze.

• Obiectul de arta deprimant din zona banilor si bogatiei a fost inlocuit cu o oglinda rotunda cu un frumos  cadru de aur. Oglinda aduce energia elementului apa necesar abundentei iar rama metalica de aur precum si forma rotunda a acesteia reprezinta elementul metal si forma banilor.

• Zonele cu un flux de energie prea lent sau prea rapid au fost reechilibrate prin amplasarea unor obiecte de arta, plasarea strategica a mobilierului si a unor plante vibrante.

 

feng_shui_400
Organizarea Feng Shui a unei camere

 

• Ana a fost puternic incurajata sa ajunga la un acord cu fiica ei si sa gaseasca o modalitate de a face aceasta mutare interesanta si atragatoare pentru ea. Faptul ca una dintre parti era categoric impotriva vanzarii atragea energia de rezistenta si impiedica in mod continuu ca vanzarea sa aiba loc.

 

Rezultatele:

 

La scurt timp dupa finalizarea lucrului la casa lui Ana, casa a fost vanduta. A durat mai putin de o luna pentru a "schimba casa" prin aplicarea catorva tehnici Feng Shui.


Tu ce zici?