No SSO cookie

Mo

Tu

We

Th

Fr

Sa

Su

 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
Pe pagina principala

Cum sa transformati interiorul casei intr-o tema alba, de Craciun

Toata lumea iubeste Craciunul alb, dar stralucirea si frumusetea acestuia nu trebuie sa  depinda de mediul exterior, iar noi nu trebuie neaparat sa asteptam pana ce Mama Natura isi intra in drepturi.

Stiri asemanatoare

Calendarul Lucrarilor Horticole - Luna Iulie

Ai pierdut şirul la toate lucrările pe care le ai de făcut? Iată o lista cu lucrările horticole care trebuie facute în luna iulie pentru: gradină, vie, pomii şi florile tale, aşa încât să te bucuri de o recoltă bogată. Detalii »

Bauturi racoritoare din menta

E uşor de cultivat şi se răspândeşte repede. Astăzi există numeroase varietăţi de mentă. Găsiţi o grădină de plante cu multe varietăţi şi alegeţi-vă menta după culoare şi după aromă. Detalii »

Turnulete cu fragute si iaurt

Iata ca a venit vara, si odata cu ea retetele cu fructe de padure. Pentru astazi va propunem o delicioasa reteta cu fragute si iaurt. Pofta buna! Detalii »

Noutăţi Bucharest Food Festival

Pe 21 mai 2009, la orele 12.00 se deschid portile celui mai mare restaurant din Bucuresti - Bucharest Food Festival. Festivalul este gazduit de Baneasa Shopping Center. Aici se vor afla peste 11 restaurante cu specific diferit, cu peste 90 de feluri de mancare. Detalii »

Bucharest Food Festival

In perioada 21-24 mai 2009 va avea loc cel mai complex eveniment gastronomic din Romania:Bucharest Food Festival organizat de agentia Morevents, aflat la a doua editie. Festivalul va avea loc in data de 21 – 24 mai 2009 in zona comerciala Baneasa. Detalii »

Inimă de ciocolată

Cand au mancat pentru prima data ciocolata, oamenii au numit-o mancarea zeilor. Si intr-adevar este. Astăzi insa vom prepara o inimă de ciocolată pentru fiecare muritor. Pofta buna! Detalii »

Papanasi din brânză de vaci

Unul dintre cele mai apreciate deserturi atât pentru cei mari cat si pentru cei mici sunt papanasii. Pentru azi am postat o reteta delicioasa de papanasi cu brânză de vaci, ornată cu dulceaţă şi smantână. Nu vă e foame? Detalii »

Prăjitură cu mac şi caise

Pentru săptămâna aceasta am pregătit o prăjitură delicioasă, pufoasă şi zemoasă. Vă e foame? Detalii »

Reţete moderne de preparare a cafelei

Azi prezentăm o serie de reţete moderne pentru preparat cafea, preluate din literatura străină. Aceste reţete se bazează cu precădere pe anumite ingrediente, care, adăugate în cafea, conferă acestei băuturi miraculoase un caracter cu totul specific, care se aliniază celor mai moderne prenteţii şi celor mai sofisticate gusturi. Detalii »

Mazare cu prosciutto cotto si mozarrella

Pentru reţeta săptămânii am ales o reţetă cu legume. În continuare vă prezentăm un fel de mancare de să te lingi pe degete.... Detalii »