No SSO cookie

Mo

Tu

We

Th

Fr

Sa

Su

 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Mazare cu prosciutto cotto si mozarrella

: | Primul publicat: 2009-02-11
(0/ 0)
Listeaza articol » Trimite articol »
Mazare cu prosciutto cotto si mozarrella
Pentru reţeta săptămânii am ales o reţetă cu legume. În continuare vă prezentăm un fel de mancare de să te lingi pe degete....

Ingrediente:

  • prosciuto cotto
  • mazare inghetata
  • 250g mozarrella

Mod de preparare (timp estimat: 30 min, complexitate: redusa)

1. Am taiat prosciuto cotto bucatele si l-am pus in tigaie sa se topeasca grasimea, cind incepea sa se coloreze am deglasat cu vin alb sec;

2. Cind vinul s-a evaporat am adaugat mazarea congelata (1 kg) si am pus capacul, astfel umiditatea care s-a creat a fost suficienta ca sa faca apa necesara coacerii mazarii, apoi dupa 10 minute am scos capacul si am lasat sa se evapore tot lichidul, apoi am sarat.

3. Cind s-a evaporat tot lichidul am stins focul si am adaugat 2 mozzarelle (250 gr).

 

Pofta Buna!