Cand taiati arbustii, nu nivelati toti lastarii la aceeasi inaltime, altfel crengile se ramifica chiar sub locul de taiere in mai multi lastari laterali. Astfel arbustii vor devenit in partea de jos golasi iar in partea de sus din ce in ce mai desi.
Pentru reţeta săptămânii am ales o reţetă cu legume. În continuare vă prezentăm un fel de mancare de să te lingi pe degete....
Ingrediente:
prosciuto cotto
mazare inghetata
250g mozarrella
Mod de preparare (timp estimat: 30 min, complexitate: redusa)
1. Am taiat prosciuto cotto bucatele si l-am pus in tigaie sa se topeasca grasimea, cind incepea sa se coloreze am deglasat cu vin alb sec;
2. Cind vinul s-a evaporat am adaugat mazarea congelata (1 kg) si am pus capacul, astfel umiditatea care s-a creat a fost suficienta ca sa faca apa necesara coacerii mazarii, apoi dupa 10 minute am scos capacul si am lasat sa se evapore tot lichidul, apoi am sarat.
3. Cind s-a evaporat tot lichidul am stins focul si am adaugat 2 mozzarelle (250 gr).