No SSO cookie

Mo

Tu

We

Th

Fr

Sa

Su

 
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 
 

Minestrone de ciuperci si branza feta

Ultima modificare: 2010-08-19 | Primul publicat: 2010-08-19
(0/ 0)
Listeaza articol » Trimite articol »
Minestrone de ciuperci si branza feta
Minestrone de ciuperci este un soi de ciorba originala din Italia bazata pe legume iar uneori se adauga paste sau orez. Aceasta reteta se poate prepara in 15 minute. 

Ingrediente:


  • 2 catei de usturoi tocati
  • 1 lingura ulei de masline extravirgin
  • 2 cesti de ciuperci feliate
  • 3 cutii (400 gr fiecare) de supa de legume
  • 425 gr fasole (1 conserva) spalata
  • ½ cana orez
  • o cana si jumatate sos de rosii cherry
  • ¼ ceasca de frunze de oregano proaspat
  • ½ ceasca branza feta, maruntita
  • piper proaspat

 

 

Instructiuni:

 

1. Se ia o oala de 4 litri in care se prajeste usturoiul in ulei fierbinte tinp de 15 secunde.

2. Se adauga ciupercile si se lasa pe foc pana acestea se inmoaie, amestecand frecvent.

3. Se adauga supa de legume si fasolea si se lasa pe foc pana fierbe. Adauga orezul.

4. Se lasa pe foc in jur de 15 minute sau pana cand orezul este fiert.

5. Adaugati sosul de tomate si 3 linguri de oregano cand inca oala este pe foc.

6. La servire se adauga oregano, branza feta, piper si putin ulei de masline.

 



Tu ce zici?