No SSO cookie

Mo

Tu

We

Th

Fr

Sa

Su

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
 
 
 

Noutăţi Bucharest Food Festival

: | Primul publicat: 2009-05-20
(0/ 0)
Listeaza articol » Trimite articol »
Noutăţi Bucharest Food Festival
Pe 21 mai 2009, la orele 12.00 se deschid portile celui mai mare restaurant din Bucuresti - Bucharest Food Festival. Festivalul este gazduit de Baneasa Shopping Center. Aici se vor afla peste 11 restaurante cu specific diferit, cu peste 90 de feluri de mancare.

 

La Bucharest Food Festival acordam o atentie deosebita si copiilor. Ii asteapta aici un loc special, in cadrul locului de joaca, unde vor invata sa gateasca si sa manance sanatos. Soni pregateste si el retete sanatoase si delicioase pentru copii si le va aduce daruri. Voslauer ii antreneaza pe copii in concursuri cu premii, iar Brava TV si Good Food ii va provoca la activitati distractiv-educative, in plus au posibilitatea de a castiga numeroase premii. Sambata 23 mai punem la fiert cea mai mare fasole cu ciolan afumat pe care a vazut-o Bucurestiul, iar pe la orele pranzului va poftim sa o gustati! Duminica se va servi din uriasul bors de peste facut dupa o reteta traditionala tuturor celor care poftesc!

 

Presa este invitata la concursurile organizate la Bucharest Food Festival - " Cel mai rapid mancator" (de mici/bratwurst), "Cel mai rapid bautor", "Cel mai bun preparator de paste".

 

Tombola evenimentului ofera tuturor posibilitatea ca, pe baza talonului de intrare, sa castige numeroase premii, de la bilete de avion de la Blue Air, la electrocasnice si instrumente de bucatarie de la Franke, Tefal, Kenwood, Zepter, Kyocera, mirodenii de la Kamis, tabere de echitatie si cercetasi, carti pentru copii si multe altele.

 

Programul evenimentului va fi postat pe site.

 

Rasfatati-va papilele gustative la Bucharest Food Festival!

 

Detalii la office@morevents.ro sau pe www.bucharestfoodfestival.ro

 

 


Tu ce zici?