No SSO cookie

Mo

Tu

We

Th

Fr

Sa

Su

 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 
 
 

Zacusca de ardei iute

Zacusca de ardei dulce si iute, este o reteta folosita pentru a condimenta orice, de la hot-dog la varza alba. Se prepara in mod traditional cu varza taiata, insa in reteta prezentata aici se folosesc rosiile verzi ca baza, un produs pe care gradinarii il au din abundenta in perioada de dinainte de primul inghet. Detalii »

Placinta de piersici la grill

Reteta de azi este placinta de piersici la grill. Prin aceasta reteta invatam cum sa preparam placinta cu piersici intr-un mod diferit. Detalii »

Avocado la grill

Avocado este un fruct recent intrat pe piata romaneasca. Avocado e un fruct hranitor datorita continutului mare de vitamine. Reteta de azi e avocado la grill.Detalii »

Varza cu omleta si branza de capra

Varza cu omleta si branza de capra e un mic dejun delicios si hranitor. Varza este o leguma sanatoasa si saraca in grasimi si calorii.Detalii »

Minestrone de ciuperci si branza feta

Minestrone de ciuperci este un soi de ciorba originala din Italia bazata pe legume iar uneori se adauga paste sau orez. Aceasta reteta se poate prepara in 15 minute. Detalii »

Varza rosie si pere cu friptura de porc

Varza dulce-acrisoara se combina excelent cu carnea de porc si perele zemoase in aceasta reteta de inspiratie germana Detalii »

Portocale si lamai cu somon

Reteta de astazi este portocale si lamai cu somon.  Detalii »

Glazura de pepene verde si pui prajit

Retea cu glazura de pepene verde si pui prajit. Reteta de astazi combina doua feluri de mancare extrem de apreciate: carnea de pui si lebenita. Detalii »

Sos de busuioc cu paste

Reteta de azi e sos de busuioc cu paste. Din busuioc, usturoi si branza se face un sos care se amesteca cu pastele.   Detalii »

Ardei umpluti si chilli cu ardei iute

Acum ca ati aflat mai multe despre cayenne si despre importanta acestuia va propunem doua retete bazate pe acest ingredient. Asigurati-va un rasfat deplin incercandu-le.Detalii »