Portaltoiul la mar din ce pom trebui sa fie?
Marul cultivat face parte din genul Malus. Portaltoii folositi fac parte din aces gen. Altoirea se face de obicei pe mar salbatic sau paduret (pentru amatori).
Citeste tot raspunsul »Portaltoiul la mar din ce pom trebui sa fie?
Marul cultivat face parte din genul Malus. Portaltoii folositi fac parte din aces gen. Altoirea se face de obicei pe mar salbatic sau paduret (pentru amatori).
Citeste tot raspunsul »Zacusca de ardei dulce si iute, este o reteta folosita pentru a condimenta orice, de la hot-dog la varza alba. Se prepara in mod traditional cu varza taiata, insa in reteta prezentata aici se folosesc rosiile verzi ca baza, un produs pe care gradinarii il au din abundenta in perioada de dinainte de primul inghet. Detalii »
Reteta de azi este placinta de piersici la grill. Prin aceasta reteta invatam cum sa preparam placinta cu piersici intr-un mod diferit. Detalii »
Avocado este un fruct recent intrat pe piata romaneasca. Avocado e un fruct hranitor datorita continutului mare de vitamine. Reteta de azi e avocado la grill.Detalii »
Varza cu omleta si branza de capra e un mic dejun delicios si hranitor. Varza este o leguma sanatoasa si saraca in grasimi si calorii.Detalii »
Minestrone de ciuperci este un soi de ciorba originala din Italia bazata pe legume iar uneori se adauga paste sau orez. Aceasta reteta se poate prepara in 15 minute. Detalii »
Varza dulce-acrisoara se combina excelent cu carnea de porc si perele zemoase in aceasta reteta de inspiratie germana Detalii »
Reteta de astazi este portocale si lamai cu somon. Detalii »
Retea cu glazura de pepene verde si pui prajit. Reteta de astazi combina doua feluri de mancare extrem de apreciate: carnea de pui si lebenita. Detalii »
Reteta de azi e sos de busuioc cu paste. Din busuioc, usturoi si branza se face un sos care se amesteca cu pastele. Detalii »
Acum ca ati aflat mai multe despre cayenne si despre importanta acestuia va propunem doua retete bazate pe acest ingredient. Asigurati-va un rasfat deplin incercandu-le.Detalii »