No SSO cookie

Mo

Tu

We

Th

Fr

Sa

Su

 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 
 
 

Noutăţi Bucharest Food Festival

Pe 21 mai 2009, la orele 12.00 se deschid portile celui mai mare restaurant din Bucuresti - Bucharest Food Festival. Festivalul este gazduit de Baneasa Shopping Center. Aici se vor afla peste 11 restaurante cu specific diferit, cu peste 90 de feluri de mancare. Detalii »

Inimă de ciocolată

Cand au mancat pentru prima data ciocolata, oamenii au numit-o mancarea zeilor. Si intr-adevar este. Astăzi insa vom prepara o inimă de ciocolată pentru fiecare muritor. Pofta buna! Detalii »

Papanasi din brânză de vaci

Unul dintre cele mai apreciate deserturi atât pentru cei mari cat si pentru cei mici sunt papanasii. Pentru azi am postat o reteta delicioasa de papanasi cu brânză de vaci, ornată cu dulceaţă şi smantână. Nu vă e foame? Detalii »

Prăjitură cu mac şi caise

Pentru săptămâna aceasta am pregătit o prăjitură delicioasă, pufoasă şi zemoasă. Vă e foame? Detalii »

Reţete moderne de preparare a cafelei

Azi prezentăm o serie de reţete moderne pentru preparat cafea, preluate din literatura străină. Aceste reţete se bazează cu precădere pe anumite ingrediente, care, adăugate în cafea, conferă acestei băuturi miraculoase un caracter cu totul specific, care se aliniază celor mai moderne prenteţii şi celor mai sofisticate gusturi. Detalii »

Mazare cu prosciutto cotto si mozarrella

Pentru reţeta săptămânii am ales o reţetă cu legume. În continuare vă prezentăm un fel de mancare de să te lingi pe degete.... Detalii »

Tort cu lămâie

Cui nu-i plac prăjiturile? Vă propunem azi reţeta săptămânii: o prăjitură cremoasă, aromată şi cu un gust pronunţat de lămâie. Se completează perfect cu o cană de ceai aromat ! Nu vă e poftă? Detalii »