Se poate creste in Romania salvia divinorum?
Dupa cunostintele noastre este o planta cu unele intrebuintari dubioase. Pentru a cultiva astfel de plante este nevoie de autorizatie de la Autoritati.
Citeste tot raspunsul »
![]() |
Rade coaja de la lamaie (1 lingurita) si pune-o deoparte. Stoarce sucul de la lamaie si de la 2 portocale, iar ¼ de cana din acesta pastreaza pentru sos. Se toarna intr-o oala sucul ramas, ½ cana de apa si coaja de lamaie si se pune pe foc. Cand fierbe, se adauga somonul. Redu focul si acopera oala 8-12 minute pana cand pestele este fiert (poti verifica cu o furculita, cand aceasta intra usor in peste, atunci este fiert).
Cat timp fierbe pestele, poti pregati sosul: intr-un castron pune ¼ cana de suc, ulei de masline si zahar; condimentand cu sare si piper.
Intr-o tigaie incalzita in prealabil pune ulei si gateste cressonul, 1-2 minute, amestecand des pana se rumeneste.
Curata si sectioneaza portocalele ramase. Aranjeaza pe o farfurie cressonul, portocalele si somonul.