Ce tratament trebuie facut la tuja care are frunze uscate?
Se administreaza obligatoriu ingrasamante specifice coniferelor in dozele si epocile de aplicare recomandate de producator pentru fiecare produs in parte.
Citeste tot raspunsul »
Mod de preparare
(timp estimat: 1 h, 20 min, complexitate: medie)
1. Korinthehle (stafidele) se înmoaie în rom
2. Ouăle se „divorţează" în „galben" şi „alb"
3. În cazul în care avem caise proaspete se spale, se taie în jumătăţi; Cele din compot se scurg de zeamă şi se stropesc cu zeama de lămâie
4. Untul se pune într-un castron şi se freacă cu zahărul, coaja de lămâie şi sarea
5. Gălbenuşurile se adaugă treptat
6. Se bate bine până arată cremos; Facem proba cu degetul daca se mai simte zahărul
7. Se adaugă macul, korinthele (stafidele) şi migdalele (nucile); Se încorporează cu o paletă
8. Albuşurile se bat ţeapăne
9. Faceţi proba cu castronul răsturnat dacă stă acolo liniştite şi nu curg sunt gata
10. Cam acum a venit timpul să încălzim cuptorul-electric 180 grade, ventilator (umluft) 160 grade, gaz-2; Se încorporează foarte uşor cu o paletă o parte din albuş apoi o parte din făină (pe care am amestecat-o înainte cu amidonul şi praful de copt şi am cernut-o) până se termină compoziţia
11. Doamnele caise fac o baie în pesmetul de biscuiţi şi se aşează frumos în tavă, se bagă la bronzat in cuptor pentru un timp de cca 35 minute
12. Se lasă la răcit, în acest timp se amestecă tăria de fructe (sau zeama de la compot) cu gemul de caise se încălzeşte puţin şi dacă gemul are fructe în el se piurează într-o sită
13. „Prăjitura fiind bronzată o ungem cu crema"- adică cu gemul de caise, apoi se pudrează dupa gust
Poftă bună!
Reţetă preluată de pe culinar.ro