Spanacul este considerat destul de viguros, caci rasadurile si plantele tinere sunt destul de reizstente la frig. Semanati spanacul imediat ce pamantul s-a incalzit si a ajuns la o temperatura de 5-10 °C. Daca doriti sa plantati spanac timpuriu puteti alege unul dintre soiurile Butterfly si Lazio. Pentru soiuri tardive recomand Emilia sau Bordeaux.
Iti era dor de bucataria italiana? Iata o reteta care sa iti aduca aminte de savoarea pastelor! Intr-un timp scurt vei putea prepara ceva delicios care va fi pe placul intregii familii.
Gateste pastele urmand instructiunile de pe ambalaj, scurge-le si pastreaza-le calde. Intr-un castron mic se amesteca smanatana si faina. In putina apa pune legumele maruntite si piperul. Pune-le deoparte.
Intr-o tigaie fierbinte pune untul si caleste ceapa aproximativ 5 min, amestecand incontinuu. Se pun ciupercile si usturoiul si amestecul de legume maruntite si piper. Mai amesteca 5 min sau mai mult pana legumele se inmoaie. Se ia tigaia de pe foc si se adauga ciupercile peste paste.
Sterge tigaia. Amestecul de smantana si faina se pune in tigaie si se lasa pe foc pana fierbe si se ingroasa. Cand sosul este gros se adauga peste paste amestecand usor. La servire se adauga putina ceapa verde taiata deasupra. 4 portii.
Alatura-te comunitatii noastre. INREGISTRAREA e foarte simpla. Trebuie doar sa-ti alegi un nume de utilizator, scrie adresa ta de e- mail, parola preferata si asteapta mailul de confirmare. Odata ce ai confirmat contul, lucrurile devin tot mai simple. Bine ai venit!