Spanacul este considerat destul de viguros, caci rasadurile si plantele tinere sunt destul de reizstente la frig. Semanati spanacul imediat ce pamantul s-a incalzit si a ajuns la o temperatura de 5-10 °C. Daca doriti sa plantati spanac timpuriu puteti alege unul dintre soiurile Butterfly si Lazio. Pentru soiuri tardive recomand Emilia sau Bordeaux.
Acest tort cu anans preparat cu unt este extra usor de facut si se coace intr-o tava speciala pentru tort. Glazureaza acest tort cu o glazura de vanilie sau cu zahar pudra. Simti deja gustul?
INGREDIENTE:
8 grame de crema moale de branza,
1/2 cana ulei vegetal cum ar ulei de rapita, porumb sau de sofran
3 oua mari
1 pachetel de praf de copt
1 pachet de unt se amesteca cu budinca
1 conserva de ananas zdrobit, fara sirop
2 linguri suc de lamaie
Cum se face?
Tapeaza tava pentru copt cu grasime si faina. Incalzeste cuptorul la 325 °.
Amesteca crema de branza cu ulei si oua cu un mixer electric intr-un bol mare, pana se amesteca bine. Se adauga parful de copt si se amesteca la viteza mare timp de 2 minute. Adauga mai apoi ananas fara sirop si sucul de lamaie. Toarna-l in tava de copt. Coace pentru 45 - 55 minute sau pana cand la verificare scobitoarea folosita iese curata.
Lasa sa se raceasca tava pe raft timp de 15 minute. Fii atent sa transferi tortul pe un platou pentru a se raci complet. Orneaza-l la final cu zahar pudra.
Alatura-te comunitatii noastre. INREGISTRAREA e foarte simpla. Trebuie doar sa-ti alegi un nume de utilizator, scrie adresa ta de e- mail, parola preferata si asteapta mailul de confirmare. Odata ce ai confirmat contul, lucrurile devin tot mai simple. Bine ai venit!