No SSO cookie

Mo

Tu

We

Th

Fr

Sa

Su

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
 
 
 

Tort cu ananas usor de preparat

Ultima modificare: 2010-05-06 | Primul publicat: 2010-05-04
(0/ 0)
Listeaza articol » Trimite articol »
Tort cu ananas usor de preparat
Acest tort cu anans preparat cu unt este extra usor de facut si se coace intr-o tava speciala pentru tort. Glazureaza acest tort cu o glazura de vanilie sau cu zahar pudra. Simti deja gustul?

INGREDIENTE:

  • 8 grame de crema moale de branza,
  • 1/2 cana ulei vegetal cum ar ulei de rapita, porumb sau de sofran
  • 3 oua mari
  • 1 pachetel de praf de copt
  • 1 pachet de unt  se amesteca cu budinca
  • 1 conserva  de ananas zdrobit, fara sirop
  • 2 linguri suc de lamaie

 

Cum se face?

 

Tapeaza tava pentru copt cu grasime si faina. Incalzeste cuptorul la 325 °.

Amesteca crema de branza cu ulei si oua cu un mixer electric intr-un bol mare, pana se amesteca bine. Se adauga parful de copt si se amesteca la viteza mare timp de 2 minute. Adauga mai apoi ananas fara sirop si sucul de lamaie. Toarna-l in tava de copt. Coace pentru 45 - 55 minute sau pana cand la verificare scobitoarea folosita iese curata.

Lasa sa se raceasca tava pe raft timp de 15 minute. Fii atent sa transferi tortul pe un platou pentru a se raci complet. Orneaza-l la final cu zahar pudra.

Pofta buna!

 


Tu ce zici?