Spanacul este considerat destul de viguros, caci rasadurile si plantele tinere sunt destul de reizstente la frig. Semanati spanacul imediat ce pamantul s-a incalzit si a ajuns la o temperatura de 5-10 °C. Daca doriti sa plantati spanac timpuriu puteti alege unul dintre soiurile Butterfly si Lazio. Pentru soiuri tardive recomand Emilia sau Bordeaux.
1. Se incalzeste o tigaie in care se pune varza si ceapa in ulei la caldura medie timp de 10 minute, pana cand se inmoaie.
2. Intre timp, bate ouale impreuna cu albusul intr-un bol mediu si adauga sare si piper. Amestecul se adauga peste varza in tigaie si se coace la foc mediu-scazut. In timp ce ouale se prajesc, ridicati cu o spatula marginile pentru a se praji in totalitate.
3. Adauga in tigaie rosiile uscate si branza. Se mai tine pe foc 1-2 minute pana ouale sunt prajite. Taie in bucati pentru a servi.
Alatura-te comunitatii noastre. INREGISTRAREA e foarte simpla. Trebuie doar sa-ti alegi un nume de utilizator, scrie adresa ta de e- mail, parola preferata si asteapta mailul de confirmare. Odata ce ai confirmat contul, lucrurile devin tot mai simple. Bine ai venit!