Ce soiuri de trandafiri se pot cultiva la umbra?
Trandafirul este o planta ce prefera foarte mult soare.
Citeste tot raspunsul »
1. Intr-un mic bol, puneti impreuna zaharul, otetul de cidru si un sfert de lingurita de salvie. Luati separat 1 lingura din acest amestec, dupa care puneti deoparte totul.
2. Taiati grasimile de pe carnea de porc. Spropiti carnea cu cimbru, sare, un sfert de lingurita de salvie si piper si puneti intr-o tigaie la temperature medie-mare, gatind pentru 6-8 minute, sau pana in momentul in care carnea are culoarea roz in mijloc, iar la testul scobitorii sucul care iese este limpede.
3. La jumatatea timpului de gatire intoarceti pe cealalta parte. Dupa ce ati intors-o, cu aproximativ 1 minut inainte de a o lua, in timp ce este pe foc, stropiti cu 1 lingura din amestecul de otet realizat la inceput. Dupa ce ati oprit focul, acoperiti-o si tineti la cald.
4. In aceasi tigaie adaugati varza rosie si ceapa, gatind pentru inca 6 minute, dupa care adaugati restul de amestec de otet obtinut la pasul 1 si perele.
5. Lasati sa fiarba timp de 5 minute la foc mic, acoperind compozitia. Dupa cele 5 minute, puneti carnea deasupra si incalziti impreuna cu varza si ceapa la un loc. Daca doriti, puteti presara salvie sau cimbru suplimentar pe carne.
20 de grame de carbohidrati/portie