No SSO cookie

Mo

Tu

We

Th

Fr

Sa

Su

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
 
 
 

Cei mai scumpi brazi de Craciun din lume

In fiecare Craciun ne impodobim brazii cu beteala, globuri, dantele si bomboane de ciocolata. In alte colturi ale lumii insa, podoabele folosite pentru brazi includ smaraldele, safirele, diamantele si alte pietre pretioase. Haideti sa vedem cei mai scumpi brazi din lume. Detalii »

Aranjament floral de sarbatori - coronita de brad

Flowers Garden va invita la atelierul nr. 15 – ultima intalnire din 2010. Acest atelier incheie seria dedicata aranjamentelor de sarbatori – in pahar de Martini, in ghetuta de ceramica si coronita de brad. Detalii »

Fiskars: inovatia continua a experientei gradinaritului

Prezenta pe piata din Romania de peste 10 ani, compania finlandeza Fiskars, unul dintre liderii globali in domeniul produselor pentru casa, gradina si activitati outdoor, si-a prezentat astazi, 02 decembrie 2010, la Bucuresti, noua gama de unelte pentru gradinarit si de articole de uz casnic. Detalii »

Aranjament floral de sarbatori in pahar de martini

Tema cu numarul 13 a atelierului de design floral este aranjamentul de sarbatori in pahar de Martini care va demonstra ca putem sa facem lucruri minunate, folosind suporturi neconventionale.Detalii »

Aranjament floral de toamna

Tema cu numarul 11 – aranjament cu frunze de artar, ghinde si castane este un pretext pentru reintalnirea cu fantasticele culori ale toamnei. Detalii »

Concurs Infogradina - castiga produse din ardei iute

Infogradina.ro si foarteiute.ro te invita la concursul: Cel mai iute ardei din Romania. Avem pentru tine 5 premii extrem de iuti.eDetalii »

Aranjament floral de Halloween

La editie aniversara, Flowers Garden constata cu bucurie ca s-au adunat cateva luni de cand a plecat la drum cu o idee. De atunci am intalnit oameni minunati, multe flori si zambete care dau sens zilelor!Detalii »

Bucharest Food Festival - 1- 4 octombrie în Parcul Unirii

Muzica bună face mâncarea şi mai bună între 1 şi 4 octombrie în Parcul Unirii la Bucharest Food Festival. Evenimentul gastronomic – pe lângă atracţiile culinare, are şi momente artistice. Am invitat la eveniment cantăreţi foarte iubiţi de publicul de la noi. Detalii »

Expoziţia de Orhidee din New York

Pentru ediţia din 2009 a Expoziţiei Orhideelor, Grădina Botanică din New York a creat o lume fantastică inspirată din design-ul modern brazilian. Orhideele vor cădea în cascade din candelabruri uriaşe, vor acoperi sculputuri inspirate din cubism, şi vor încadra tablouri în onoarea marelui designer de grădini, brazilianul Roberto Burle Max. Detalii »

Expozitia de azalee si camelii

Grădina botanică Anastasie Fătu ne invită să admirăm în luna februarie cea mai frumoasă colecţie de azalee şi camelii din Romania. Complexul de Sere, locul unde sunt amplasate plantele originare din China şi Japonia, este deschis publicului de marţi până duminică (exceptând miercuri) între orele 9 si 16. Detalii »