No SSO cookie

Mo

Tu

We

Th

Fr

Sa

Su

 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
 
 
 
 
 

Condiţii şi termeni de utilizare

Odată ce aţi intrat pe acest site înseamnă că sunteţi de acord cu următoarele:

 • DecoStyle.mayra.ro este un site ce aparţine grupului media Inform Media SRL.
 • Acceptând termenii şi condiţiile, sunteţi de acord cu publicarea datelor personale pe acest site. Cf. legii nr. 677/2001, precum şi legea 506/2004, modificată şi completată, privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, precum şi prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, Inform Media va administra în condiţii de siguranţă şi numai în scopuri specificate datele furnizate de către Utilizatori.
 • Datele personale furnizate sunt prelucrate în scopul oferirii accesului la anumite secţiuni ale siteului, publicitate, informare, statistici şi newsletter.
 • În momentul înscrierii pe site, veţi furniza datele personale necesare deschiderii contului. Colectarea datelor se face doar in baza legilor 677/2001 şi 506/2004.
 • Odată cu înscrierea pe acest site, sunteţi de acord să primiţi materiale promoţionale din partea Infogrădina.ro şi a partenerilor noştri.
 • Design-ul, logo-ul şi materialele publicate pe siteul Infogrădina.ro aparţin Inform Media SRL, excepţii făcând materialele ale căror autori sunt utilizatorii sau diverşi parteneri media.
 • Materialele prezente pe Infogrădina.ro pot fi utilizate exclusiv în scop personal. Orice utilizare de conţinut de către alte persoane sau companii în alte scopuri decat cel personal, se poate face numai cu acordul scris şi aprobat al redactorilor Infogrădina.ro, în condiţii stabilite în mod exclusiv de către aceştia.
 • Este interzisă copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vânzarea, distribuţia parţială, integrală sau modificată făcută pe un alt site care nu aparţine SC. Inform Media SRL sau în orice altă parte, a materialului publicat pe acest site sau a oricărei alte părţi, efectuate în alte scopuri decat cel de uz personal.

Criteriul nostru de bază: pe siteul DecoStyle.mayra.ro este interzis tot ceea ce este interzis în viata cotidiană.

1. Este strict interzis:

 • Insultarea partenerilor, grosolănia sau molestarea lor
 • Introducerea cuvintelor fără sens sau linkuri către siteuri cu un conţinut obscen
 • Inserarea unor cuvinte indecente, indignante sau publicarea pozelor indignante
 • Folosirea unor nume sau texte legate de simboluri absolutiste, naţionaliste, iredentiste sau ofensatoare opiniei publice

  2. Este interzisă inserarea textelor şi informaţiilor:

 • care limitează drepturile omului sau sunt jignitoare
 • care îndeamnă la săvârşirea unor fapte ilegale
 • care acuză savârşirea unei infracţiuni sau a unui delict
 • care are conţinut de reclamă, în mod deosebit URL

  3. Nu este indicată publicitatea altor siteuri de internet

  4. Redactorii şi operatorii au dreptul de a limita drepturile de utilizator ale celor care încalcă regulile mai sus menţionate. Interzicerea utilizării este însă precedată de un avertisment, cu excepţia cazurilor extreme, şi doar după aceasta operatorul aplică sancţiunile.

  5. La unele utilizări, continutul publicat de catre utilizator poate aparea doar după ce un redactor a  aprobat materialul. În aceste cazuri, redactorul are obligaţia de a lua în considerare principiile de protecţie a administrării datelor.

  6. Redacţia Infogrădina.ro are dreptul de a verifica datele utlilizatorului din motive administrative sau în unele cazuri verificarea adresei IP a Utilizatorului, în caz că este necesara blocarea adresei sau a Utilizatorului care nu a respectat regulile acestui site.

  7. Editorii Infogrădina.ro îşi rezervă dreptul ca în caz de nerespectare a regulilor să limiteze, să excludă sau, în caz de nevoie, să denunţe Utilizatorul.

  8. Prestatorul nu poate fi tras la raspundere din punct de vedere juridic pentru continutul textelor publicate de catre Utilizatori. Utilizatorul garantează că textele publicate de catre el nu contravin legilor în vigoare.

  Utilizatorul garantează ca este în posesia tuturor aprobărilor sau acordurilor necesare pentru publicarea textului şi garantează că textul respectiv nu jigneşte drepturile unei a treia persoane, garantează totodată pentru drepturile de pietate sau protecţia datelor personale, a drepturilor de autor care ar putea împiedica sau limita publicarea acestor texte sau ar vătăma drepturile sau interesele celor care posedă aceste drepturi.

  Pentru vătămarea acestor drepturi este responsabil exclusiv Utilizatorul. Utilizatorul este responsabil faţă de DecoStyle.mayra.ro şi este obligat de a repara daunele aduse Infogrădina.ro, care provin din nerespectarea obligaţiilor faţă de Infogrădina.ro

  9. Utilizarea, publicarea informaţiilor inserate pe siteul DecoStyle.mayra.ro în faţa publicului este posibilă doar cu aprobarea în scris a redacţiei DecoStyle.mayra.ro

  10. Siteul Infogradina.ro este de acord să i se facă referiri în alte pagini web. Referirile sunt posibile cu inserarea logo-ului DecoStyle.mayra.ro si inserare link http://DecoStyle.mayra.ro).

  Contact:
  Daca aveţi întrebări în legătură cu declaraţia de protecţie a datelor, contactaţi-ne:
  SC Inform Media SRL.
  E -mail: contact@infogradina.ro