Se poate creste in Romania salvia divinorum?
Dupa cunostintele noastre este o planta cu unele intrebuintari dubioase. Pentru a cultiva astfel de plante este nevoie de autorizatie de la Autoritati.
Citeste tot raspunsul »Se poate creste in Romania salvia divinorum?
Dupa cunostintele noastre este o planta cu unele intrebuintari dubioase. Pentru a cultiva astfel de plante este nevoie de autorizatie de la Autoritati.
Citeste tot raspunsul »Bonsai, arta japoneză străveche a creşterii şi îngrijirii copacilor mici, în special a celor cu frunze mici şi dese, a devenit foarte populară în Occident, inclusiv în România. Oricine se poate bucura de un copac miniatural plantat în propria-i sufragerie. Pentru a creşte un bonsai trebuie să te înarmezi cu timp, entuziasm şi dorinţa de a învăţa lucruri noi despre această artă.
Tema atelierului numarul 30 este Autumn Basket. Va asteptam duminica, 27 noiembrie 2011, ora 11:00-13:00 in Lente&cafea, strada General Praporgescu nr. 31 Detalii »
Tema atelierului numarul 29 este Five O’Clock Autumn Bouquet. Va asteptam duminica, 13 noiembrie 2011, ora 11:00-13:00 in Lente&cafea, strada General Praporgescu nr. 31. Detalii »
ATELIER DE DESIGN FLORAL nr. 28Tema atelierului: Pomisor din floriCand: duminica, 30 octombrie 2011, ora 11:00-13:00Unde: in Lente&cafea, strada General Praporgescu nr. 31Designer florist: Stefan DituCost atelier: 110 lei (include consumatie, flori si materiale, iar aranjamentul se va lua acasa la final) Detalii »
Atelierul de design floral numrul 26, cu tema Fashion & Flowers – Gentuta din flori, va avea loc in data de 11 septembrie 2011, intre orele 11:00 si 13:00, in Lente & cafea, strada General Praporgescu nr. 31. Designerul florist este Stefan Ditu, iar costul de 100 lei include consumatie, flori si materiale, iar aranjamentul se va lua acasa la final. Detalii »
In Oradea a fost deschis un laborator pentru „Protectia plantelor” la sediul Directiei Agricole, pe strada Dimitrie Cantemir nr 26-28. Programul este de luni pana vineri intre 8-16.30Detalii »
Chiar daca Central Park este pe parcursul intregului an o oaza de relaxare din jungla cotidiana a New York-ului, primavara este anotimpul in care celebrul parc impresioneaza cu adevarat. Cateodata chiar inainte ca zapezile sa se topeasca, poti vedea mugurii florilor zvacnind din pamantul rece sau din ramurile copacilor si intregul parc e invadat de culori pastelate, alcatuind un curcubeu viu. Detalii »
Béla colectioneaza fructe: in cei 57 pomi pe care ii are, cresc mai mult de 300 soiuri de mere, pere, piersici, prune, ringlote. O astfel de livada nici chiar pe Infogradina.ro nu s-a mai vazut, asa ca i-am luat un interviu. Cititi in continuare ce sfaturi ne da privind altoirea, tunderea, curatarea si vaccinarea pomilor. Detalii »
În loc de ţuică, pomicultorii din Croaţia, vor ajunge să fiarbă gem, deoarece de la începutul lunii ianuarie s-au introdus câteva taxe pe accize şi pentru producătorii de ţuică la vecinii din sud. De la 1 ianuarie, oricine fierbe mai mult de 50 de litri de ţuică, va trebui să achite o taxă pe accize. În Croaţia, în aşezările locuite de maghiari, tot mai mulţi vor fi cei care vor rupe tradiţia fierberii ţuicii în propria gospodărie. Detalii »
Chiar dacă afară viscoleşte iar gerul pare să acapareze orice colţişor călduros, majoritatea dintre noi ne gândim deja la o binemeritată vacanţă, de preferabil cu mult soare şi cer senin. Dar, dacă aveţi o grădină, şi acum puteţi să vă aşezaţi la soare, într-o zi senină de iarnă. Nu uita sacul de dormit pentru a te încălzi. Soarele iernii e benefic pentru a ne vitaminiza. Nu aveţi hamac? Nici o problemă, în maxim o oră puteţi confecţiona singuri unul. Detalii »
Muzica bună face mâncarea şi mai bună între 1 şi 4 octombrie în Parcul Unirii la Bucharest Food Festival. Evenimentul gastronomic – pe lângă atracţiile culinare, are şi momente artistice. Am invitat la eveniment cantăreţi foarte iubiţi de publicul de la noi. Detalii »