No SSO cookie

Mo

Tu

We

Th

Fr

Sa

Su

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
 
 
 

Rezultate gasite dupa acest cuvant cheie : plante insectivore



Plante carnivore \

Cele mai multe plante carnivore mananca insecte. Unele plante carnivore prind si consuma broaste si alte mamifere mici. Dar nu se cunosc specii de plante care sa fie suficient de mari sau capabile sa manance oameni. Charles Darwin a fost fascinat de ele si a efectuat nenumarate experimente pe plantele carnivore. Detalii »

Plante carnivore

Orhideea angraecum

Angraecum sunt orhidee exotice care cresc in caldura din Africa de Est si din insula Madagascar. Orhideele variaza in marime de la aproximativ 18 cm pana la 1 m inaltime, au frunze mari si se catara ca o spirala in jurul unei tulpini centrale puternice. Detalii »

Orhideea angraecum

Roua cerului sau Drosera

Planta insectivora drosera exista intr-o varietate mare de forme in toata lumea, numele popular al acestor plante fascinante fiind Roua cerului. In mod curent, exista 130 de specii disponibile cu nevoi diferite de crestere. Detalii »

Roua cerului sau Drosera

Plante insectivore - Crinul cobra

Aceste carnivore sunt din SUA si sunt originare din Sierra Nevada, sudul Oregonului si Nordul Californiei. Majoritatea plantelor Darlingtonica cresc in zonele mlastinoase cu un flux constant de apa rece si proaspata si paduri de sequoia si de molizi. Detalii »

Plante insectivore - Crinul cobra

Plante Insectivore

Pentru a se hrăni plantele au nevoie de grăsimi, zaharide şi proteine. Primele două sunt uşor de extras din aer şi apă. Proteinele sunt extrase de majoritatea plantelor din sol, dar anumite soluri cum ar fi mlaştinile, mocirlele, zonele umese sunt extrem de sărace în nitrogen. Plantele care trăiesc în aceste zone s-au adaptat la aceste condiţii pentru a extrage nitrogen: îl preiau din proteinele animale. Aceste plante, ucid, digeră şi absorb nitrogenul din corpul insectelor. Sunt peste 450 de specii de plante carnivore. Detalii »

Plante Insectivore