No SSO cookie

Mo

Tu

We

Th

Fr

Sa

Su

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
 
 
 

Rezultate gasite dupa acest cuvant cheie : acarieni



Daunatorii vitei de vie

Dintre daunatorii cei mai periculosi care pot ataca viile enumeram: filoxera, grupa acarienilor dintre care cei mai intalniti sunt paianjenul rosu comun, paianjenul galben si paianjunul rosu, molia vitei de vie si molia strugurilor. Detalii »

Daunatorii vitei de vie

Daunatorii orhideelor (II)

In articolul ”Daunatorii orhideelor (I)” am prezentat o parte din daunatorii care pot afecta delicatele orhidee. Cititi in continuare si despre alte insecte care le pot dauna. Detalii »

Daunatorii orhideelor (II)

Daunatorii orhideelor (I)

Parazitii pot cauza daune importante oricarei plante terestre. Cu atat mai dureroasa este imaginea unei orhidee delicate afectate de atacul animalelor taratoare sau zburatoare. Totusi vaporii toxici ai pesticidelor pot ramane mult timp in locuinta, de exemplu in perdele sau in alte textile, putand fi la fel de periculoase, chiar si pentru oameni. De aceea, este de recomandat multa prudenta cand vrem sa abordam metode chimice de combatere a parazitilor. Detalii »

Daunatorii orhideelor (I)

Impatiens - sporul casei

In cazul in care cauti flori iubitoare de umbra, Impatiens este floarea potrivita. Se dezvolta foarte bine in locurile umbrite, este o excelenta planta de interior si are un aspect placut. Impatiens are frunze lucioase care te vor incanta chiar daca planta nu este inflorita. Detalii »

Impatiens - sporul casei

De ce se usucă frunzele de tuia?

Când vorbim de bolile arbuştilor, inevitabil vorbim şi de îngălbenirea frunzelor de tuia şi a crengilor dinspre interior. Arbuştii capătă astfel un aspect ruginiu. Aceste simptome dăunătoare sunt cauzate de o boală împotriva căreia trebuie să luaţi măsuri drastice din timp, înainte de a vă afecta întregul arbust. Detalii »

De ce se usucă frunzele de tuia?