No SSO cookie

Mo

Tu

We

Th

Fr

Sa

Su

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
 
 
 

Rezultate gasite dupa acest cuvant cheie : palmieriPalmierii de apartament

Daca ai o multime de plante decorative in casa ta trebuie sa te gandesti sa adaugi si niste palmieri. Acestia sunt plante de interior simple si deosebite. Ii poti gasi impodobind spatii publice si foaiere, adaugand o eleganta stralucitoare intregii case. Detalii »

Palmierii de apartament

Cele mai frumoase plante exotice

Cu o structura dramatica si eleganta, plantele exotice sunt usor de plantat, ofera un stil contemporan, sunt usor de intretinut si vor starni interesul pe tot parcursul anului. Detalii »

Cele mai frumoase plante exotice

Avantajele plantelor de birou

Chiar si cateva fire de flori sunt suficiente pentru a face un birou sa para mai primitor. Plantele fac ca mediul inconjurator sa fie mai cald, mai prietenos, imbunatatesc calitatea locului de munca, ajuta formarea unui climat placut la locul de munca, avand un rol important in cresterea eficientei muncii. De ce este binefacator un loc de munca familiar? Detalii »

Avantajele plantelor de birou

Palmierii

În regiunile temperate palmierii sunt cultivaţi numai ca plante de interior. În timpul verii se scot afară unde servesc la decorarea balcoanelor, grădinilor şi parcurilor. Palmierii mai răspândiţi în cultură la noi provin îndeosebi din regiunile tropicale şi subtropicale. Cele mai bune rezultate le dau cei de provenienţă subtropicală deoarece suportă mai uşor condiţiile de viaţă din locuinţe Detalii »

Palmierii