No SSO cookie

Mo

Tu

We

Th

Fr

Sa

Su

 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
 
 
 
 
 

Rezultate gasite dupa acest cuvant cheie : phloxPhlox - Brumarelele din gradina

Genul phlox cuprinde peste 60 de specii, dar cu valoare ornamentala se cultiva o singura specie. Planta este originara din America de Nord. Phloxul se utilizeaza in spatiile verzi pentru pete de culoare, ronduri, rabate si borduri. Detalii »

Phlox - Brumarelele din gradina

Phlox paniculata „Robert Poore”

"Robert Poore" este un soi de phlox cultivat in gradina care creste indreptat in sus si inalt de 1-1,2 m. Florile tubulare, inmiresmate (1,5-3 cm diametru) cu corole lungi si 5 loburi late cu aspect de petala au culoarea roz-violet. Numele de phlox vine din grecescul "phloges" ce inseamna flacari.  Detalii »

Phlox paniculata „Robert Poore”

Ce flori infloresc in iulie?

Cand soarele straluceste si temperatura creste, multe flori infloresc si se simt bine in iulie chiar daca conditiile sunt adesea fierbinti si umede. Multe dintre aceste flori sunt rezistente la seceta si la caldura, astfel incat paleta din care poti alege este destul de mare. Detalii »

Ce flori infloresc in iulie?

Phlox glaberrima

Phlox este un gen cu 67 de specii anuale si perene de flori intalnite in special in America de Nord. Infloresc din primavara pana in toamna. Florile pot fi albe, roz, mov si albastre. Unele dintre ele sunt frumos mirositoare. Detalii »

Phlox glaberrima