No SSO cookie

Mo

Tu

We

Th

Fr

Sa

Su

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
 
 
 

Rezultate gasite dupa acest cuvant cheie : plante decorative prin frunzeProiecte de iarna: Urzica decorativa

Ianuarie este e o luna sumbra pentru aceia dintre noi care suntem obligati sa stam inchisi in casa din cauza vanturilor reci. Cerul este adesea cenusiu si mohorat, norii grei, incarcati de zapada. Chiar daca peisajul de iarna e stralucitor de alb si frumos, este o frumusete lipsita de culoare. Astfel ca in inauarie avem nevoie de culoare. Rasadurile de Coleus (urzicuta) abunda de culori. Incearca sa pui in practica acest proiect pentru a-ti lumina ziua si a-ti imbunatati starea de spirit. Detalii »

Proiecte de iarna: Urzica decorativa

Caladium

Unii experti considera caladium drept o planta de interior, iar altii drept una cu frunzis colorat, care lumineaza zonele intunecoase din gradina. Caladium arata foarte bine in grup cu plante cu frunza verde cum ar fi ficusul elastica. Detalii »

Caladium

Coleus - Urzicuta

Coleus este o planta populara. Arata grozav in jardiniere sau cosuri suspendate afara sau in interior. De asemenea aceste plante sunt incantatoare si cand sunt plantate in gradina in grupuri sau ca si borduri. Ceea ce atrage cel mai mult la coleus nu sunt insa florile, ci frunzele colorate. Detalii »

Coleus - Urzicuta