No SSO cookie

Mo

Tu

We

Th

Fr

Sa

Su

 
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 
 

Rezultate gasite dupa acest cuvant cheie : plante de umbraImpatiens - sporul casei

In cazul in care cauti flori iubitoare de umbra, Impatiens este floarea potrivita. Se dezvolta foarte bine in locurile umbrite, este o excelenta planta de interior si are un aspect placut. Impatiens are frunze lucioase care te vor incanta chiar daca planta nu este inflorita. Detalii »

Impatiens - sporul casei

Astilbe: crestere si ingrijire

Astilbe este una dintre cele mai interesante flori, datorita marimii si frumusetii particulare a inflorescentelor, ce amintesc de penajul fin al pasarilor exotice. Inflorescenta astilbei este un panicul elegant, alcatuit din numeroase flori mici. Detalii »

Astilbe: crestere si ingrijire

Ce arbusti cataratori cresc in conditii de umbra?

Zidurile si gardurile orientate spre nord si est primesc adesea putina lumina solara directa. Cu toate acestea, in aceste locuri se pot creste plante! Cand cautati arbusti sau plante pentru aceste locuri, alegeti-le pe cele care pot creste si se pot dezvolta in conditii de umezeala si de umbra. Detalii »

Ce arbusti cataratori cresc in conditii de umbra?

Nevoile de lumină a plantelor de apartament

Nevoile faţă de lumină diferă foarte mult în funcţie de locul de baştină. Plantele care provin din regiunile deşertice, unde umbra aproape nu există , sunt dintre cele mai exigente (cactuşii, euforbiile, plantele suculente) şi lor li se rezervă întotdeaună spaţiul cel mai luminos. Dimpotrivă, speciile care provin din pădurile tropicale, cum sunt ferigile, begoniile, filodendronii, se feresc de soarele direct, mulţumindu-se cu lumina filtrată de perdea. Detalii »

Nevoile de lumină a plantelor de apartament