No SSO cookie

Mo

Tu

We

Th

Fr

Sa

Su

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
 
 
 

Tehnici Feng Shui pentru amenajarea unei oglinzi

Ultima modificare: 2010-09-22 | Primul publicat: 2010-09-21
(0/ 0)
Listeaza articol » Trimite articol »
Tehnici Feng Shui pentru amenajarea unei oglinzi
Feng Shui este o arta chinezeasca straveche care se bazeaza pe un sistem de design estetic al mediului in care traim. In cadrul lui se combina cele cinci elemente ale naturii (apa, aer, foc, pamant, lemn) in asa fel incat locatarii mediului respectiv sa fie inconjurati numai de energii pozitive.

In zilele noastre tot mai multi oameni sunt interesati de arta Feng Shui, de cum influenteaza energiile casei, si implicit pe locatarii ei, amplasarea unui anumit obiect intr-o anumita pozitie in casa.

De exemplu, este nevoie de amplasarea unei oglinzi pe usa de la baie pentru un Feng Shui benefic? Raspunsul este nu, acest lucru nu este necesar.

Primul si cel mai important lucru despre Feng Shui este faptul ca trebuie ca sa-ti placa tie si sa aiba sens in stilul de decor al casei tale.

 

Decor Feng Shui
Decor Feng Shui

 

Daca aduci un tratament Feng Shui puternic care s-ar presupune ca ar functiona, dar arata total iesit din comun in spatiul tau, te asigur ca nu ai creat un Feng Shui benefic pentru tine. Poate chiar deveni opusul a ceea ce ti-ai dori de fapt.

Motivul pentru care oglinzile sunt cateodata recomandate pentru usa de la baie este ca o oglinda poate face un perete sau o usa sa dispara din punct de vedere energetic. De asemenea, va respinge energia, acesta fiind motivul pentru care  este intotdeauna recomandat a se evita ca oglinda sa fie fata in fata cu usa principala.

 

Decor Feng Shui
Decor Feng Shui

 

O oglinda asezata in exteriorul usii de la baie este considerata benefica deoarece impiedica energia sa intre in baie si astfel sa se piarda prin scurgere. Decizia de amenajare a locuintei iti apartine, tu trebuie sa decizi daca ti-ar placea o astfel de oglinda in decorul casei tale si, bineinteles, daca acest lucru ar avea sens pentru tine.

Exista multe alte sfaturi de Feng Shui pentru baie de care ar trebui sa tii cont, inclusiv pentru mentinerea energiei benefice. Exploreaza-le inainte de a lua orice decizie.


Tu ce zici?