No SSO cookie

Mo

Tu

We

Th

Fr

Sa

Su

 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 

Gem de visine si cirese

Va place sa serviti la micul dejun o portie de gem sau marmelada? Cititi in continuare acest articol pentru a afla cum se prepara gemul si marmelada de cirese sau visine. Detalii »

Dulceata de cirese sau visine

Dulceturile de cirese si visine sunt preparate iubite de multi consumatori, mai ales daca vine vorba de clatitele pe care le poti umple cu acestea. Cititi in continuare si aflati cum se prepara aceste bunatati. Detalii »

Cum sa faci visinata sau compot de cirese?

Ciresele si visinele sunt deosebit de bogate in vitamine si minerale reprezentand un aliment foarte sanatos. Va prezentam cateva retete de preparate din aceste fructe care speram sa va delecteze. Detalii »

Retete cu gutui (II)

In articolul ”Retete cu gutui (I)” v-am prezentat cateva preparate facute din gutui. Delectati-va in continuare simturile, citind continuarea articolului! Detalii »

Retete cu gutui (I)

Gutuile sunt tari si aromatice cu pulpa astringenta si isi mentin aroma ferma, consistenta si aciditatea chiar si dupa fierbere. De asemenea au continut ridicat de pectine, datorita carora se gelifica cu usurinta. Detalii »

Retete cu pere (II)

Continuam sa va prezentam retete de preparate din pere. Delectati-va simturile cu savoarea acestor fructe! Detalii »

Retete cu pere (I)

Perele sunt fructe benefice pentru sanatate, printre efectele lor pozitive numarandu-se combaterea efectelor stress-ului, inlaturarea surmenajului, combaterea anemiei si altele. Cititi in continuare despre cateva produse pe baza de pere, care pot imbogati camara voastra. Detalii »

Cum sa decojesti rosiile?

In unele cazuri, retetele culinare necesita descojirea si scoaterea semintelor rosiilor. Dar cum sa facem acest lucru? Urmeaza acesti pasi simpli care te vor ajuta sa pregatesti cum trebuie rosiile. Detalii »

Zacusca picanta

Anul acesta am avut o recolta bogata de rosii in gradina, asa ca m-am gandit sa incerc sa prepar o zacusca de rosii verzi.  Detalii »

Rosii uscate in cuptor

Rosiile uscate in cuptor se usuca incet timp de 5 ore, iar la final se obtin niste rosii picante, gustoase care au o multime de intrebuintari. Le puteti servi cu paste, drept garnitura pentru felurile principale, sau pentru a prepara sos marinara. Detalii »