No SSO cookie

Mo

Tu

We

Th

Fr

Sa

Su

 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 
 
 

Jeleu de zmeura si merisoare cu frisca

Ultima modificare: 2010-05-06 | Primul publicat: 2010-05-04
(0/ 0)
Listeaza articol » Trimite articol »
Jeleu de zmeura si merisoare cu frisca
Aceasta reteta este ideala pentru orice ocazie cand vrei sa impresionezi pe cineva sau atunci cand ai un eveniment deosebit in familie. Personal, prepar aceast reteta pentru Craciun si Paste. Serviti-o cu frisca.

Ingrediente:

  • 270 g jeleu de zmeura
  • 4 boluri de apa clocotita
  • 300-350 g de concentrat de merisoare
  • 250-300 g de frisca

 

Dizolvati jeleu in apa fierbinte; adaugari incet concentratul de merisoare si amestecati pana cand tot concentratul este incorporat in jeleu. Puneti la frigider timp de 1-2 ore, pana cand se intareste. Se poate servi cu frisca.

Pofta buna!


Tu ce zici?