Se poate creste in Romania salvia divinorum?
Dupa cunostintele noastre este o planta cu unele intrebuintari dubioase. Pentru a cultiva astfel de plante este nevoie de autorizatie de la Autoritati.
Citeste tot raspunsul »
Incalzeste cuptorul la 350 °. Pulverizeaza usor tava pentru copt cu spray de copt sau foloseste garnitura de folie sau garnituri duble de hartie.
Amesteca biscuitii graham cu zaharul brun si untul topit. Taseaza partea de jos a tavii de copt cu aproximativ 1 1 / 2 linguri din fiecare ceasca. Poti sa folosesti partea de jos a unei sticle de dimensiuni mici sau un pistil pentru a face mai usoara intreaga actiunea de tasat. Coace timp de 6 minute apoi depoziteaza-le deoparte.
Stoarce feliile de piersici si pastreaza siropul. Taie feliile de piersici foarte subtiri in forma de cruce. Pune aproximativ 1 - 2 lingurite de piersici felii in fiecare crusta coapta din biscuitii Graham.
Bate crema de branza pana devine pufoasa; bate apoi si 1 / 3 cana de zahar, faina si oua, in cele din urma amesteca si 1 / 3 ceasca de sirop cu vanilie pana la omogenizare. Prelinge 1 1 / 2 linguri de amestec de crema de branza peste feliile de piersici din cupele coapte. Mai adauga cateva felii de piersici pe deasupra.
Coace pentru 20 - 25 minute sau pana devin stabile.
Intre timp, poti sa faci daca doresti, un sos din siropul ramas si piersicile feliate. Intr-o cratita, amesteca aproximativ 1 / 2 ceasca de sirop cu amidon de porumb si 1 / 4 ceasca de zahar brun. Se adauga feliile de piersici si scortisoara.
Lasa branza sa se raceasca pe un raft apoi introdu-o in frigider sa se raceasca foarte bine. Extrage cupele copate din mini-formele de briosa. Se pot servi simple sau glazurate cu o lingurita de piersici cu scortisoara .
Aceasta cantitate de continut este pentru aproximativ 24 de mini-prajiturele.
Pofta buna!