Ce soiuri de trandafiri se pot cultiva la umbra?
Trandafirul este o planta ce prefera foarte mult soare.
Citeste tot raspunsul »Cantitate: 8 portii
Preparare: 25 minute
Gratar: 25 de minute
![]() |
Decojiti cu grija stiuletii de porumb, fara a indeparta coaja si frecatii cu o perie rigida pentru a indeparta matasea, apoi clatiti-i si trageti coaja inapoi pe stiulete. Introduceti stiuletii intr-un vas mare si acoperiti-i cu apa. Tineti-i asa timp de 2 pana la 4 ore. Lasati apa sa se scurga bine. Trageti din nou coaja de pe stiulete, stergandu-l cu prosoape de hartie.
Pentru sarea cu lamaie verde, amestecati intr-un vas mic coaja de lamaie verde si sare. Aplicati cu peria o parte din unt pe porumb, stropind usor cu sare de lamaie verde si cu boia. Pliati coaja din nou in jurul stiuletilor si legati varfurile cu bucati de coaja de porumb sau cu sfoara de bucatarie din bumbac.
Pentru gratarul cu carbuni, prajiti porumbul pe un dispozitiv descoperit, pentru 25 - 30 de minute sau pana cand se inmoaie, intorcand si rearanjand ocazional stiuletii. (Pentru gratarul pe combustibil, preincalziti aparatul. Reduceti caldura la nivelul mediu. Plasati porumbul pe gratar, deasupra sursei de caldura. Acoperiti si prajiti ca mai sus.)
Pentru a servi, indepartati legaturile, decojind stiuletii de porumb. Folositi untul ramas, sarea cu lamai verzi, boiaua si lamaile verzi pentru stors.
Pofta buna!