No SSO cookie

Mo

Tu

We

Th

Fr

Sa

Su

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
 
 
 

Rezultate gasite dupa acest cuvant cheie : struguri



Daunatorii vitei de vie

Dintre daunatorii cei mai periculosi care pot ataca viile enumeram: filoxera, grupa acarienilor dintre care cei mai intalniti sunt paianjenul rosu comun, paianjenul galben si paianjunul rosu, molia vitei de vie si molia strugurilor. Detalii »

Daunatorii vitei de vie

Bolile vitei de vie

Mana, fainarea si putregaiul cenusiu sunt trei dintre bolile cele mai periculoase dar si foarte frecvente in culturile de vita de vie. Celelalte boli sunt fie cvaziincurabile, fie sunt combatute de aceleasi substante recomandate pentru mana, fainare sau putregai. Detalii »

Bolile vitei de vie

Daunatorii vitei de vie \

In afara de boli, la vita de vie se semnaleaza an de an pagube insemnate din cauza atacurilor unor daunatori, dintre care unii sunt deosebit de periculosi. Cititi acest articol pentru a afla care sunt acestia! Detalii »

Daunatorii vitei de vie

Bolile vitei de vie

Tratamentele pentru combaterea bolilor la vita de vie se fac preventiv. In scopul aplicarii corecte si la timp a acestora, se impune realizarea unor controale riguroase, care sa dea posibilitatea semnalarii riscului de aparitie a infectiilor la boli. Detalii »

Bolile vitei de vie

Alegerea terenului pentru vita de vie

Alegerea unui teren potrivit  si pregatirea lui judicioasa, incluzand si erbicidarea acestuia, constituie pasi importanti in cultura vitei de vie. Cititi recomandarile din acest articol! Detalii »

Alegerea terenului pentru vita de vie

Cum sa construiesti o gradina romantica

Pentru poetii antichitatii, de la trubadurii medievali pana la cei ai modernitatii, gradinile parfumate si foisoarele umbrite au ramas cadrul perfect pentru intalniri si schimbarea juramintelor indragostitilor. Asa ca de ce sa nu ai si tu, un loc al tau romantic, in care sa pierzi cel mai frumos timp cu perechea ta? Detalii »

Cum sa construiesti o gradina romantica

Despre pere

Dulci si cu o aroma puternica, perele sunt ferme precum merele si zemoase ca piersicile sau nectarinele. Acest fruct este popular in emisfera nordica pentru calitatile hranitoare unice. Detalii »

Despre pere

Kiwi - un fruct delicios si bogat in minerale

Kiwi sau “agrisa chinezeasca’ este unul dintre fructele delicioase bogat in minerale, vitamine si fito-chimicale. Kiwi isi are originea in provincia chineza Shaanxi, unde are statutul de fruct national. Detalii »

Kiwi - un fruct delicios si bogat in minerale

Piersica - un plus adus sanatatii tale

Delicioase si extrem de populare, piersicile sunt originare din China, de unde s-au raspandit in lume cu ajutorul negustorilor care foloseau Drumul Matasii. Fructele apartin genului Prunus, familiei rosaeae, si poarta numele de Prunus persica. Detalii »

Piersica - un plus adus sanatatii tale

Fisticul si importanta lui

Fisticul a fost inca din cele mai vechi timpuri un simbol al sanatatii si bunastarii, deoarece contine elemente nutritive esentiale pentru o sanatate de fier. E cultivat la scara larga in Statele Unite, Turcia, Iran, Syria, Turcia si China, insa are nevoie de 8-10 ani de la plantare pentru a da primele roade. Detalii »

Fisticul si importanta lui