No SSO cookie

Mo

Tu

We

Th

Fr

Sa

Su

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
 
 
 

Rezultate gasite dupa acest cuvant cheie :



Daunatorii vitei de vie

Dintre daunatorii cei mai periculosi care pot ataca viile enumeram: filoxera, grupa acarienilor dintre care cei mai intalniti sunt paianjenul rosu comun, paianjenul galben si paianjunul rosu, molia vitei de vie si molia strugurilor. Detalii »

Daunatorii vitei de vie

Bolile vitei de vie

Mana, fainarea si putregaiul cenusiu sunt trei dintre bolile cele mai periculoase dar si foarte frecvente in culturile de vita de vie. Celelalte boli sunt fie cvaziincurabile, fie sunt combatute de aceleasi substante recomandate pentru mana, fainare sau putregai. Detalii »

Bolile vitei de vie

Cultiva condimente!

Desi adaugarea unor condimente in gradina poate parea un plan prea ambitios, unele plante inrudite cu ghimbirul, precum nucsoara, galgantul, curcuma pot fi cultivate in zone cu clima mai calduroasa. Alte mirodenii pot fi cultivate cu usurinta doar in regiuni cu clima tropicala. Plantele pot adauga frumusete gradinii, iar aromele si gusturile lor intense vor fi o revelatie pentru gatit. Detalii »

Cultiva condimente!

Tablite marcatoare pentru gradina

Scopul tablitelor marcatoare pentru gradina este acela de a-ti aminti ce seminte ai plantat si unde. Aceasta idee este atat de buna, incat multi producatori le ofera gratis impreuna cu pachetele de seminte, sau poti cumpara tablite din plastic, la preturi rezonabile. Detalii »

Tablite marcatoare pentru gradina

Lucrari in gradina in luna aprilie

In sfarsit, primavara a venit! Aruncand o privire generala asupra gradinii tale, iti vine cumva in minte sacaitoarea intrebare ”De unde sa ma apuc de lucru?”? Sunt atatea de facut in fiecare colt al gradinii, in luna aceasta, incat este dificil sa iti dai seama de unde ar trebui sa te apuci. Detalii »

Lucrari in gradina in luna aprilie

Petunia

Petunia face parte din familia Solanaceae si cuprinde peste 26 de specii. Ceea ce caracterizeaza genul sunt tulpinile erbacee sau sufrutescente cu frunze intregi scurt petiolate sau sesile dispuse opus alterne. Detalii »

Petunia

Orezul brun vs orezul alb

Orezul brun este bun nu mai pentru tine, dar si pentru mediul inconjurator. Care este diferenta?  Orezul este trecut prin diferite procese inainte sa fie pregatit pentru gatit. Dupa recoltare, semintele sunt trecute printr-o treieratoare de orez pentru indepartarea plevei. Dupa acest proces ramai cu orezul brun. Simplu, nu? Detalii »

Orezul brun vs orezul alb

Refolosirea zatului de cafea

O cafea la filtru minunata...mmm... Nu cred ca exista ceva care sa aiba un gust mai bun cu exceptia pizzei, probabil. Daca mi-as alege vreodata o alta meserie, cred ca mi-ar placea sa lucrez intr-un magazin care vinde cafea boabe... sau pizza. Detalii »

Refolosirea zatului de cafea

22 de idei practice pentru folosirea lamailor

Lamaia este un fruct cu o aroma incantatoare, cu un gust minunat in mancaruri si bauturi si in acelasi timp foarte folositoare pentru multe alte lucruri in casa. Lamaii sunt cultivati de peste o mie de ani. Fructul este mentionat in secolul al zecelea  in literatura araba, dar foarte probabil a  fost cultivat pentru prima oara in Assam, India. Detalii »

22 de idei practice pentru folosirea lamailor

Castiga o masina de facut paine si un aspirator de mana pe culinar.ro!

Castiga in fiecare saptamana din luna martie premii pentru bucataria ta, iar la sfarsitul lunii intra in cursa pentru premiul cel mare: un weekend de relaxare la Hotel president din Baile Felix si un tort surpriza. Asculta zilnic Kiss FM, afla totul despre culinar.ro si poti fi tu unul dintre castigatori Detalii »

Castiga o masina de facut paine si un aspirator de mana pe culinar.ro!